International, Stiri

Naomi Campbell îşi doreşte un copil, dar n-are cu cine să-l facă!

„Aş putea avea un copil pe care îl voi creşte singură”

naomi-campbell

Top-modelul britanic Naomi Campbell a declarat că îşi doreşte un copil şi spune că nu are nevoie de un partener de viaţă pentru a avea o familie fericită.

Celebrul model britanic, în vârstă de 43 de ani, care s-a despărţit anul trecut de iubitul ei, miliardarul rus Vladimir Doronin, consideră că nu are nevoie de un partener de viaţă pentru a creşte un copil, informează contactmusic.com.

„Chiar vreau să am un copil, indiferent dacă voi fi singură sau voi avea un bărbat în viaţa mea. Aş putea avea un copil pe care îl voi creşte singură”, a declarat Naomi Campbell, marţi, la New York, într-un interviu acordat creatoarei de modă Diane von Furstenberg pentru un post de radio.

naomi campbell

Vedeta britanică, prezentatoarea emisiunii-concurs „The Face”, militează de mulţi ani pentru diversitatea etnică din industria modei şi, deşi este de părere că au fost făcute câteva „progrese” în acest domeniu, se declară îngrijorată de posibilitatea ca utilizarea modelelor non-caucaziene să nu devină o simplă „tendinţă”.

„În mod cert facem progrese în privinţa campaniilor publicitare. Însă nu dorim să fim o tendinţă, vrem să devenim ceva consistent. Totodată, nu vreau ca ei să ne pună pe toate (modelele de culoare) pe o singură linie într-o prezentare de modă, ca şi cum am fi un număr unic de divertisment şi asta să fie tot. Nu ar fi deloc creativ”, a spus Naomi Campbell.

Top-modelul insistă, de asemenea, asupra faptului că industria modei nu este vinovată de existenţa unor modele care suferă de tulburări de alimentaţie, considerând că oamenii trebuie să fie responsabili pentru propriile acţiuni.

„Nu poţi să dai vina pe industria noastră pentru tipul de trup feminin de astăzi. Subiectul alimentaţiei este un subiect foarte sensibil pentru mine şi mă face să devin nervoasă când vorbesc despre asta, pentru că nu am întâlnit niciun designer în întreaga mea carieră de 28 de ani care să spună cuiva: «Ţine o dietă, trebuie să slăbeşti!»”, a spus ea.

„Trebuie să fii responsabil pentru propriile tale acţiuni. Aşadar, dacă decizi că nu vrei să mănânci pentru că simţi că trebuie să arăţi în acest fel, toate aceste lucruri depind doar de tine”, a adăugat modelul britanic.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top-modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. Ea s-a născut pe 22 mai 1970, la Londra. Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming.

naomi-campbell1

Prima ei apariţie publică a avut loc la vârsta de şapte ani, în videoclipul „Is This Love?” al lui Bob Marley. La 15 ani, când studia la Italia Conti Academy, Naomi Campbell a realizat un spot pentru marca de automobile Ford. La puţin timp după aceasta, ea s-a hotărât să îşi încerce norocul ca model, dând o probă la Elite Model Management. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.

blank
blank