Showbiz, Stiri

Nadine, revoltata de problema cainilor maidanezi

Ultimele evenimente legate de cainii vagabonzi si soarta lor pe strazile bucurestene a afectat toti locuitorii Capitalei in ultimele zile, determinand conflicte si discutii in contradictoriu intre iubitorii de animale si cei care se impotrivesc existentei cainilor pe strazi.

nadine_scoala_vedetelor_82542900Din cea de-a doua categorie face parte si Nadine, care va participa la emisiunea lui Dorin Chiotea, Oamenii realitatii, alaturandu-se pentru a discuta problema cainilor maidanezi si de efectele existentei lor asupra orasului si populatiei bucurestene.

nadine-copil-noahDisparuta pentru o perioada din atentia publicului, Nadine revine de aceasta data atat in calitate de cantareata, prezentatoare si actrita, dar si ca mama. Vedeta militeaza pentru siguranta copilului sau si pentru cea a bucurestenilor, discutand cea mai mare pedeapsa ce se poate aplica in cazul celor raspunzatori de moartea lui Ionut. In emisiunea de asta, Nadine va incerca sa gaseasca o solutie, alaturi de Dorin Chiotea, pentru problema cainilor de pe strazile bucurestene. (D.A)

blank