International, Stiri

Nabilla, ÎNCHISĂ pentru tentativă de OMOR

Vedeta franceză de reality-show Nabilla, al cărei partener a fost rănit în împrejurări neclare, a fost inculpată pentru “tentativă de omor voluntar” şi închisă în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, informează duminică AFP.

nabilla

După 36 de ore de arest preventiv, un judecător de instrucţie a inculpat-o pe Nabilla pentru “tentativă de omor voluntar” pentru fapte comise într-un hotel din Boulogne-Billancourt, în apropierea Parisului, a declarat AFP Parchetul din Nanterre (vest), dar şi pentru “violenţe voluntare agravate”. Se face referire la un incident anterior între cei doi, de pe 8 august, când iubitul Nabillei, Thomas Vergara, a fost rănit la spate.

nabilla8

Câteva surse transmiseseră iniţial afirmaţiile tinerei de 22 de ani, potrivit cărora iubitul ei fusese rănit cu cuţitul de câţiva agresori când se întorceau la hotel. În timpul arestului preventiv, Nabilla a spus anchetatorilor că Thomas Vergara, aflat sub influenţa cocainei, s-a rănit singur în timpul unei dispute. “Ea a explicat că s-au certat şi el a luat un cuţit. S-ar fi rănit apoi singur, involuntar”, a informat Parchetul. Neagă că l-ar fi înjunghiat.

nabilla9

Sâmbătă însă, Thomas Vergara, grav rănit la torace, şi-a relatat propria versiune asupra faptelor, conform căreia cei doi ar fi fost atacaţi de trei persoane. Versiunea lui nu este confirmată însă de camerele de supraveghere. Împotriva Nabillei a fost deschisă şi o anchetă pentru violenţe voluntare cu o armă în timpul unui incident din 8 august, când iubitul ei, acelaşi Thomas Vergara, a fost rănit la spate.

nabilla-benattia-4

Nabilla şi Thomas Vergara s-au cunoscut la emisiunea “Les Anges de la telerealite” şi trăiesc de atunci o poveste de dragoste agitată, urmărită de presa mondenă şi reţelele de socializare. Ea are în prezent propria emisiune reality-show, “Alla, Nabilla”, axată pe viaţa ei şi difuzată de postul TV NRJ12, cu apariţii ale familiei sale şi ale lui Thomas.