Showbiz, Stiri

N-ai sa crezi ce animal de companie de 3.000 de euro si-a luat Alina Puscau!

61559578

Actrita si fotomodelul roman, Alina Puscau traieste de ani buni in SUA, unde incerca sa-si consolideze o cariera in industria cinematografica. Tanara s-a adaptat foarte bine stilului de viata al americanilor, aliniindu-se trendurilor impuse de vedete.

De cand a parasit Romania si s-a mutat in State, Alina a incercat sa se adapteze modului de viata de acolo. Tinerei i-a reusit de minune, iar acum se poate mandri ca are aceleasi obiceiuri si moduri de a-si petrece timpul liber precum adevaratele staruri de la Hollywood.

61559579

A dat 3000 de euro pentru un animal de companie

Alina Puscau a cunoscut adevarata celebritate abia atunci cand s-a mutat in SUA. De-a lungul timpului, fotomodelul a realizat sedinte foto pentru brand-uri interntionale si a devenit imaginea unor case de moda prestigioase. Mai mult, dupa relatia pe care a avut-o cu producatorul Brett Radner, a primit mai multe roluri secundare in diverse productii de la Hollywood. Suficient pentru ca Puscas sa intre in radul vedetelor internationale.

61559581

Pentru a tine pasul cu artistii de top, Alina a incept sa se comporte si sa incerce sa traiasca pe picior mare, ca ei. Spre exemplu, de curand, bruneta si-a achizitionat un animal de companie, unul exotic, care se regaseste in casele multor actori sau staruri internationale. Romanca si-a luat un porc vietnamez, o miniatura a celebrului animalut sacrificat de noi de Craciun, pentru care a scos din buzunar nici mai mult nici mai putin decat echivalentul in dolari al sumei de 3000 de euro.