Sport, Stiri

Mutu, refuzat de Dinamo!?

Cornel Dinu: “Nu aleargă 800 de metri!”

1rps_7914-660x392

Adi Mutu vrea să joace din iarnă la Dinamo. Cornel Dinu, care este de astăzi consilierul cu acte în regulă al patronului Ionuț Negoiță, nici nu vrea însă să audă de o revenire. El a declarat la emisiunea Fanatik Show că vremea fostului jucător al naţionalei a trecut, iar în Ştefan cel Mare trebuie să ajungă jucători de viitor.

dinu1

“Chestia cu Mutu mă face să mă gîndesc la “Mutu” cel de la tribuna 1, decât la Mutu cel care la Ajaccio nu a alergat mai mult de 800 de metri într-un meci de campionat. El este un jucător cu calități fizice native extraordinare, dar dacă nu le șlefuiești cum trebuie în timp se pierd. În momentul actual, Mutu nu este un jucător pentru performanță. La Dinamo este o singură soluție acum: să meargă pe mâna tinerilor”, a declarat Cornel Dinu.

Cornel Dinu a anunţat că va rămâne în staff-ul lui Dinamo. “Eu cred că voi continua, și așa mi se pare și normal. Este o înțelegere parafată, așa cum domnul Negoiță a declarat foarte corect. Înte mine și Dinamo nu este vorba de zerouri, de bani. Eu am trăit și cu trei lei și cu șapte lei. Sufletul este mult mai important pentru mine. Problemele legate de contract și de partea financiară sunt confidențiale. Este aprecierea domnului Negoiță legată de critici. Eu nu am făcut mereu decât critici constructive. Critica nu poate fi decât un mijloc de mobilizare”, a încheiat Dinu.