La început de 2016 se pregătește o mutare șoc în televiziune. Adelina Pestritu a parasit show-ul de noapte de la Kanal D și gurile rele spun că apetisanta brunetă negociază cu PRO TV. Deși avea un salariu consistent la Kanal D, vedeta a ales să plece.

Adelina Pestritu
Se pare că aceasta își dorește tot mai mult să lucreze la Pro Tv și deja a făcut primele demersuri. Conform unor surse demne de încredere, bruneta se pare că s-a întâlnit încă de la sfârșitul anului trecut cu mai mulți producători ai trustului PRO pentru a pune la cale un proiect.
Câteva persoane din Kanal D au spus că Adelina își dorea de mult să fie prezentatoare la Pro Tv și chiar visa că într-o zi se va întâmpla acest lucru.
„De cand e cu Speak oricum s-a schimbat. Ea are grija sa fie mereu aranjata, iar prioritatile ei s-au schimbat, acum vrea familie, vrea o emisiune curata, fara scandaluri. Da, este adevarat, in Kanal D se stie inca din toamna ca vrea la Pro TV si pana la urma a si discutat cu oameni de acolo”, au spus surse de încredere.

Citeste si...
ŞOC în televiziune! O cunoscută prezentatoare, condamnată la 3 ani de închisoare