International, Stiri

A murit vedeta TV, Joan Rivers!

Vedeta TV, Joan Rivers s-a stins din viaţă, astăzi, la vârsta de 81 de ani. Rivers se afla în comă indusă după ce, luna trecută, a suferit un stop cardiorespirator.

636x842_joanriversdied

Joan Rivers a fost internată în spital luna trecută şi a fost conectată la aparatele de ventilaţie asistată după ce a suferit un stop cardiorespirator în timpul unei intervenţii la nivelul coardelor vocale, la clinica Yorkville Endoscopy din New York, pe 28 august. Rivers se afla în comă indusă şi urma să fie trezită treptat.

Joan Rivers, una dintre prezentatoarele emisiunii TV “Fashion Police”, de pe postul E!, a părut într-o stare de spirit foarte bună cu o seară înainte de acea intervenţie chirurgicală şi a făcut mai multe glume, inclusiv unele despre moarte, în timpul unui show de comedie organizat la Laurie Beechman Theatre.  “Am 81 de ani – şi aş putea muri în orice moment. Aş putea să mă prăbuşesc chiar aici şi voi veţi putea să spuneţi: «Am fost acolo!»”, a glumit artista americană, citată de Mediafax.

Joan Rivers este considerată un pionier privind accesul femeilor în lumea comediei. A devenit cunoscută în anii 1960, printre vedetele alături de care a lucrat pe scena cluburilor de comedie din New York aflându-se nume ca Bill Cosby, Richard Pryor, Woody Allen şi George Carlin, despre care Rivers a spus că nu s-a simţit niciodată ca şi cum ar fi fost parte a “clicii lor”.