Showbiz, Stiri

Tragedie pentru Daniela Gyorfi! Mama ei a murit în această dimineaţă!

 

 Daniela Gyorfi: „A aşteptat să ajung eu la ea ca să moară!

A murit mama Danielei Gyorfi
A murit mama Danielei Gyorfi

Anica Gyorfi, mama artistei Daniela Gyorfi, a încetat din viaţă la vârsta de 62 de ani. Mama Danielei Gyorfi a decedat în această dimineaţă, la ora 6.00, la Spitalul de Urgenţă, fiind diagnosticată cu cancer galopant la plămâni. Femeia a fost internată în urmă cu o săptămână la terapie intensivă. Anica Gyorfi a fost paralizată de mai bine de 33 de ani, după ce suferise un accident în urma căruia şi-a fracturat coloana vertebrală.

Artista trece prin momente cumplite, mai ales ca cele doua au avut dintotdeauna o relatie foarte apropiata.

Anica
Daniela, într-o ultimă fotografie alături de mama ei, Anica

Deşi ştia ce probleme are mama ei, Daniela Gyorfi este în stare de şoc, distrusă de moartea celei mai dragi fiinţe din viaţa ei. Medicii de la Spitalul de Urgenţă s-au chinuit timp de o săptămână să-i salveze viaţa Anicăi Gyorfi.

“Sunt in stare de soc! Nici acum nu imi revin! Toata lumea stie cat de mult am iubit-o eu pe mama si cat am incercat, timp de 33 de ani, sa o ajut cu spitale si tratamente! Ce sa mai zic, acum s-a dus si nu am sa o mai vad niciodata! Saraca, avea doar 62 de ani, era tanara, mai avea de trait, dar daca Dumnezeu a asa a vrut, sa o ia la el, asta e, trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea”, a declarat Daniela Gyorfi.

Cantareata spune ca, timp de trei saptamani, mama ei tusea si nu mai stia ce sa ii mai faca! “Avea o tuse groaznica, de care nu mai scapa! In urma cu doua saptamani, am chemat salvarea, caci nu mai putea sa respire! Doctorii au venit acasa, au consultat-o, dar au spus ca nu este de mers la spital! Duminica insa, nu a mai rezistat si a chemat din nou Smurd-ul ca sa o duca la Urgenta! Noroc ca eu ma intorsesem din Portugalia, de la un concert, si am putut sa o ajut! Ce sa mai…acum,  pot sa spun ca a asteptat sa ajung eu la ea ca sa moara!”, a mai spus cantareata pentru wowbiz.ro

A murit mama Danielei Gyorfi
A murit mama Danielei Gyorfi

Daniela Gyorfi povesteşte ce s-a întâmplat în ultimile zile. “De cateva zile, stau numai pe cafea! Mama era in stare grava! Nu mai respira, era pe aparate, i s-a pus o sonda urinara, iar diabetul i-a creat mari probleme! Apoi nu s-a mai putut face nimic! Cancerul de plamani a evoluat galopant si mama a intrat in coma! Nu mai recunostea pe nimeni, era sustinuta doar artificial! Azi dimineata, la patru, cand George a fost la ea, i s-a spus ca nu mai e nimic de facut! Imi e atat de greu, nici nu mai am cuvinte, sunt distrusa! Pentru mine, mama a fost totul!”, a încheuat, cu lacrimi in ochi, Daniela. (I.G.)

 

blank