International, Stiri, Ultima Ora

A murit Joe Cocker.

Cantaretul britanic Joe Cocker a murit, luni, la varsta de 70 de ani. Acesta suferea de mai mult timp de cancer

61613576.jpg

Joe Coker a concertat in august 2013 in Romania, iar spectacolul a fost unul de exceptie. Carismaticul artist revenise la Bucuresti dupa o pauza de aproape 20 de ani, oferindu-le romanilor un spectacol de neuitat. Concertul lui a facut parte din turneul de promovare al noului sau album – „Fire It Up”.

Cantaretul si-a facut aparitia in sala arhiplina salutandu-i pe romani: „Bucuresti, buna seara”, fapt ce a starnit aplauzele spectatorilor. Cu o energie contagioasa, artistul i-a facut sa se ridice in picioare pana si pe cei mai seriosi dintre spectatori.
Acestia au cantat si au dansat alaturi de artist, momentul de maxima traire a concertului fiind atunci cand Joe a interpretat piesa Unchain My Heart.

61613582.jpg

Cantaretul britanic, al carui nume oficial este John Robert Cocker, a decedat la varsta de 70 de ani, din cauza complicatiilor generate de un cancer pulmonar. Joe Cocker s-a nascut in localitatea britanica Sheffield, dar inaintea varstei de 30 de ani s-a mutat în Statele Unite. A devenit celebru in anul 1964 sii a produs 40 de albume. A fost distins cu Premiul Grammy in anul 1983, pentru melodia “Up Where We Belong”, interpretata in duet cu Jennifer Warnes.