Mihaela Rădulescu
Showbiz

Mulți au uitat! Cum arăta Mihaela Rădulescu la începutul carierei

Vestea momentului despre Mihaela Rădulescu! Mulți sunt cei care o îndrăgesc pe Mihaela Rădulescu, însă nu mulți sunt cei care-și mai amintesc cum arăta diva de Monaco la începutul carierei sale.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România, surprinzând de fiecare dată când apare public.

De-a lungul carierei sale, diva de la Monaco a investit în propria imagine. Deși nu și-a schimbat prea mult fizicul de când a intrat în televiziune, diferențele se pot vedea cu ochiul liber.

Pe vremea când de abia plecase din Piatra Neamț, aceasta avea părul creț și forme rubensiene. Încă de pe atunci avea încredere în forțele proprii, lucru care nu s-a schimbat deloc nici în prezent.

Există câteva imagini pe care cu siguranță nu mulți români și le mai amintesc, de la începuturile carierei divei de la Monaco.

1994 a fost debutul al vedetei la Tele 7abc. Ea are un lung istoric de angajări la Antena 1, B1 TV și Pro TV. A devenit celebră ca prezentatoare a emisiunii Duminica în familie. Popularitatea și recunoașterea ei pe piața media au crescut ca urmare a altor proiecte de succes din acest domeniu.

Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu nu ține nicio dietă

Având în vedere că la aproape 54 de ani are un corp de invidiat, multe doamne și domnișoare și-au dorit să afle ce dietă urmează vedeta. Mare le-a fost mirarea atunci când au aflat chiar de la Mihaela Rădulescu că nu ține nicio dietă. Ba din contră, diva de Monaco nu le suportă.

În schimb, vedeta face mult sport și are mese fixe.

„Dacă mă mențin în formă și la vârsta asta, e pentru că nu trece nicio zi peste mine fără să fac sport, în casă, în aer liber, oriunde m-aș afla. Nu țin nicio dietă, le detest cu sinceritate.

Îmi place să mănânc, dar am măsură, am ore de masa regulate, dorm bine, nu beau niciodată alcool și… cred în puterea antioxidanților naturali, cred în hidratare cu apă, ceaiuri și sucuri naturale, cu cât mai puțin zahăr, cred în uleiul de cocos, care pare să fie foarte eficient în arderea grăsimilor, mai ales din zona abdominală, cred în liniște și în timp folosit cu înțelepciune, în râs și voie bună, în optimism și bunătate, cred în informație corectă și în specialiști, în produse de calitate și schimb de idei bune”, spunea Mihaela Rădulescu într-o postare pe blogul personal.

blank