Politic

Mugur Ciuvică: „L-am bătut şi pe domnul Iohannis”

Analistul politic Mugur Ciuvică a făcut un anunţ în cadrul emisiunii „Sinteza zilei”, de la Antena 3. Acesta a ţinut să spună în direct că noua sa carte, dedicată celor 10 ani de preşedinţie ai lui Traian Băsescu, este în topul vânzărilor online, depăşind şi noul volum al lui Iohannis.Mugur Ciuvica
 
„Vreau să profit de debutul emisiunii, să le mulțumesc telespectatorilor dumneavoastră care au fost foarte interesați de lucrarea, produsul meu de 10 ani grei, de carte. Este foarte mult interes am observant. Sunt librăriile online care prezintă tot felul de topuri. Cartea e pe primele locuri. La Elefant.ro este în Top 100 cărți în tot ce a vândut site-ul vreodată. Cartea „Zece ani răi” este înainte de „Crimă și pedeapsă”. Pe Elefant.ro, l-am bătut și pe domnul Klaus Iohannis la pas”, a spus Mugur Ciuvică.
În luna iunie, Mugur Ciuvică şi-a lansat cartea „Zece ani răi”, un volum care vorbeşte despre războiul de zece ani dintre Traian Băsescu şi Dan Voiculescu şi alte aspecte din timpul „regimului Băsescu”.
blank
blank