Showbiz, Stiri

«Mr. Pink» îi asigură lui Moni o casă de lux

Chiria apartamentului de 200 mp este de 14.000 dolari

monica-columbeanu

Monica Gabor stă într-un bloc nou din Century City, unul dintre cele mai selecte cartiere din Los Angeles. Pentru apartamentul de peste 200 de metri pătraţi, dotat cu mobilă de cea mai bună calitate şi cea mai modernă aparatură electronică şi electrocasnică, iubitul chinez al româncei plăteşte lunar o chirie de 14.000 de dolari.

10-moni-casa_16c33012fa

Plecată în America cu intenţia de a-i asigura un viitor mai bun fetiţei sale, Irina, Monica Gabor (25 de ani) a reuşit, într-un timp scurt, ca visul său să devină realitate. Cu excepţia faptului că Irina nu este cu ea, ci cu tatăl ei, aci, în România.

Chiar dacă pentru Moni “viaţa e roz”, în primul rând datorită lui “Mr. Pink”, vedeta noastră a evitat tot timpul să vorbească despre luxul în care se lăfăie în Los Angeles.

mr-pink-poza

Se pare că iubitul chinez al lui Moni plăteşte o chirie de 14.000 de dolari. Apartamentul din Century City are peste 200 mp şi e dotat cu seif, mobilă scumpă, canapele din piele, plasme ultima generaţie, dar şi cu camere de luat vederi şi electrocasnice ultramoderne.

În garajul pe care, de asemenea, îl deţin se află numai maşini de lux şi este neîncăpător pentru toate limuzinele pe care le are chinezul. În plus, Moni are permanent la dispoziţie şi un şofer, la care însă aceasta apelează foarte rar, întrucât preferă să conducă singură.

 

blank