Alexandra Stan
Showbiz

Motivul ruşinos pentru care Alexandra Stan i-a dat papucii lui Dorian Popa

Alexandra Stan și Dorian Popa sunt unii dintre cei mai cunoscuți interpreți din showbizul românesc. Se pare că cei doi au ceva de ascuns, iar relația vedetelor nu a fost numai profesională.

Alexandra Stan, înșelată și dezamăgită

Alexandra Stan a mărturisit, zilele trecute, pentru Denise Rifai, că s-a iubit cu Dorian Popa. Cei doi au fost împreună și au trăit o poveste de dragoste.

Potrivit interpretei, Dorian Popa a fost primul iubit care i-a oferit lecții de viață și i-a demonstrat că bărbații pot fi infideli

„Da, a fost primul meu iubit, dar chiar m-a înșelat. M-a înșelat cu o fată, Corina, de la noi din Constanța, care avea super mulți bani. L-am prins cu ea! Chiar a fost pe interes! M-a înșelat, dar el nu mai recunoaște acum chestia asta”, a dezvăluit Alexandra, în cadrul showului.

Fanii au fost șocați de aceasta noutate. Alexandra Stan nu prea oferă detalii despre viața personală, dar, vedeta a decis să facă o excepție și a vorbit despre cel care a trădat-o și a înșelat-o. Vedetele s-au cunoscut în adolescență, însă, relația celor doi a eșuat.

Încă o relație eșuată

Alexandra a mai avut o relație amoroasă cu Emanuel Necatu. Cei doi s-au căsătorit în secret și nu prea au afișat sentimentele calde în public. Însă, viața de familie s-a terminat, iar cei doi au divorțat. Aceasta informație a fost confirmată de Alexandra Stan în rețelele de socializare.

„În dragoste nu există frică, ci dragostea desăvârșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa și cine se teme n-a ajuns desăvârșit în dragoste”, scria, acum ceva timp, Emanuel Necatu.