Motivul pentru care Teo Trandafir a slăbit. Prezentatoarea de la Kanal D îşi menţine silueta de câţiva ani, când s-a decis să facă o schimbare în ceea ce priveşte aspectul său fizic. Vedeta a mărturisit că au existat răutăţi cu privire la greutatea sa de dinainte, însă nu asta a determinat-o să slăbească.

Motivul pentru care Teo Trandafir a slăbit. Chiar dacă cântărea în jur d 140 de kilograme, vedeta tv mărturiseşte că era foarte bine plătită. Ceea ce a făcut-o să ia o decizie vizavi de silueta ei, dar şi de stilul alimentar a fost faptul că, de multe ori, simţea că arată „neconform, după unele standarde”.

Motivul pentru care Teo Trandafir a slăbit
„Da, mă săturasem de mișto-uri ieftine. Chiar mă întrebam ce vor mai spune dacă nu voi mai fi grasă. Le-am luat pixul din mână. Îi îndemn pe tinerii cu kilogramelor în plus să se iubească așa și să aibă încredere că va veni o zi în care lucrurile se vor așeza așa cum vor ei.

Să mănânce liniștiți, să se bucure, să nu se simtă vinovați. Sigur va veni o zi, o secundă în care totul se va schimba, într-un fel sau altul. Cu siguranță există discriminare. Eu am fost bine plătită și la 140 de kilograme, nu aș putea să emit o părere în acest sens„, a declarat Teo Trandafir pentru Viva.ro.

Teo Trandafir, declarații despre căsătorie
Teo Trandafir a povestit despre cum ar decurge în percepția ei un nou mariaj cu un posibil partener. Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori, mariajul cu aviatorul Alexandru Trandafir a durat șase ani, iar cea cu jucătorul de rugby Constantin Iosef a durat jumătate de an.

”Am înțeles că dacă partenerul tău construiește și muncește cu tine cot la cot, și faceți niște lucruri împreună, care intră „la comun și acest lucru nu se cuantifică undeva, dacă eu pățesc, Doamne ferește!, ceva, succesiunea se face într-un mod neechitabil.

Nu este cinstit. Nu vreau să fie pus în situația de a se certa cu nimeni și, din acest punct de vedere, niște acte, la un moment dat, ne vom gândi să facem.”, a declarat Teo Trandafir.