Romanița Iovan
Showbiz

Motivul pentru care Romanița Iovan nu dorește să se căsătorească cu partenerul său: „O să rămână tot la stadiul de iubit, pentru că…”

Romanița Iovan trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de iubitul ei, Iulian Gogan. Cei doi sunt împreună de 14 ani, dar nu s-au căsătorit. Creatoare de modă a dezvăluit recent care este, de fapt, motivul pentru care nu vrea să își unească destinele cu partenerul ei.

Romanița Iovan formează un cuplu cu avocatul Iulian Gogan de mai bine de 14 ani. Cei doi apar foarte rat împreună, iar în urmă cu un an s-au logodit în mare secret. Creatoarea de modă a fost căsătorită cu pilotul Adrian Iovan, iar împreună au un băiat, Albert.

Romanița Iovan

Deși sunt împreună de atâția ani, România Iovan nu dorește să-și unească destinele cu partenerul ei. Fosta soție a lui Adrian Iovan a declarat că nu se aștepta ca lucrurile între ea și Iulian Gogan să evolueze atât de mult, mai ales că a existat o perioadă în care nu au vorbit atât de des.

Motivul pentru care Romanița Iovan nu dorește să se căsătorească cu iubitul său

Romanița Iovan, în vârstă de 48 de ani, are o relație cu avocatul Iulian Gogan, mai tânăr cu 11 ani. Cei doi sunt împreună de mai bine de 14 ani și au o relație frumoasă. Cu toate astea, creatoare de modă nu vrea să se căsătorească cu iubitul ei. Recent, fosta soție a lui Adrian Iovan a mărturisit că nu se aștepta ca relația cu Iulian Gogan să devină atât de serioasă și nu consideră că ar trebuie să se căsătorească.

„Avem mai mult de 14 ani. O să rămână tot la stadiul de iubit, pentru că e important să fie iubire și atunci când zici „iubitul meu’, păi înseamnă că e iubire. Atunci când zici „soțul meu’ adică se mai întâmplă și alte chestii, dar nu, nu a fost un motiv prestabilit. De fapt, n-a fost un motiv prestabilit nici când ne-am cunoscut. Nu mi-am imaginat că o să stăm de vorbă după 15 ani. Vorba lui, că mi-a zis că știi că e nunta aceea de 15 ani’, a spus Romanița Iovan, la Antena Stars.

Romanița Iovan și Iulian Gogan s-au logodit

Romanița Iovan și Iulian Gogan s-au logodit în mare secret, în urmă cu un an, dar nu plănuiesc să se căsătorească. Vedeta a dezvăluit că mereu își aduce aminte de primele momente alături de iubitul ei, și acesta ar fi motivul pentru care nu dorește să se căsătorească cu el.

„Noi nu am făcut nuntă, dar putem să serbăm. Anii au trecut, dar au trecut frumos, ne-am bucurat unul de altul. Chiar dacă nu era el în viața mea, tot eram tânără, pentru că nu e nimeni care să mă influențeze, ci mă influențez eu’, a mai spus creatoarea de modă.

Romanița Iovan a fost căsătorită cu Adrian Iovan

Romanița Iovan este una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă de la noi din țară. Aceasta a fost căsătorită cu Adrian Iovan, iar în anul 2008 au divorțat. Cei doi au un băiat, pe Albert, în vârstă de 17 ani. În anul 2014, pilotul Adrian Iovan a decedat în urma unui accident aviatic. Romanița Iovan și-a iubit foarte mult soțul, iar despre relația lor a spus că a fost una foarte frumoasă.

„A fost o mare dragoste între noi, l-am iubit cel mai mult până acum.Nu puteam să-l cunosc decât la «biroul» lui, în avion. A fost prima dată când am invitat un bărbat la cafea, dar şi ultima oară…Stăteam pe primul loc în avion şi această întârziere a făcut să mă uit mai mult la el şi mi-a plăcut de el. Ajungând acasă, am pus mâna pe telefon, am sunat un prieten şi am aflat numărul lui de telefon. Şi l-am sunat. Chiar atunci, la patru ore de la aterizarea în București. A fost o întâlnire a doua zi, a fost dragoste la prima vedere. S-a întâmplat ceva frumos şi a ieșit acest copil minunat (Albert- n.r.), care seamănă cu amândoi şi care cu siguranţă ne va crea această legătură specială toată viața”, a spus Romanița Iovan.

Sursa foto: Facebook

blank