Raluka
Showbiz

Motivul pentru care Raluka preferă bărbații mai în vârstă: „Nu e ușor cu mine, credeți-mă” / Actualul ei iubit e mai mare cu 20 de ani decât ea

Motivul pentru care Raluka preferă bărbații mai în vârstă. Raluka, 33 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Artista a preferat dintotdeauna să-și țină viața personală departe de ochii publicului. Mulți s-au întrebat cum ar trebui să fie bărbatul care o poate seduce pe Raluka, o femeie independentă și de succes. Se pare că artista preferă bărbații mai în vârstă, iată și care este motivul!

Motivul pentru care Raluka preferă bărbații mai în vârstă. Raluka a devenit una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, demonstrându-și talentul de fiecare dată când a pășit pe scenă. Publicul i-a admirat prezența ce emană senzualitate, însă în ciuda faptului că este o femeie atrăgătoare, vedeta nu a fost văzută alături de partenerul ei. Aceasta a preferat să păstreze discreția în privința vieții amoroase, dar a menționat că actualul ei iubit este cu 20 de ani mai în vârstă. Iată care este motivul pentru care Raluka se înțelege mai bine cu bărbații mai în vârstă.

Raluka

Motivul pentru care Raluka preferă bărbații mai în vârstă

Raluka a dezvăluit că nu rezonează cu bărbații tineri și că cei mai în vârstă o înțeleg mai bine. Artista a menționat că dintotdeauna a preferat partenerii cu mai multă experiență de viață decât ea.

„Nu reușesc să mă înțeleg (cu bărbații mai tineri-n.r.). Mie îmi trebuie mult mai în vârstă, întotdeauna am tins către cei care mai în vârstă cu mult decât mine. Reușim să ne înțelegem altfel, cumva ei reușesc să mă înțeleagă pe mine mai bine. Nu e ușor cu mine, credeți-mă. 20 de ani e cea mai mare diferență (pe care a avut-o într-o relație-n.r.) și funcționează în continuare’, a recunoscut Raluka, pentru Unica.ro.

Raluka suferă de o problemă cardiacă

Raluka se confruntă de mai mult timp cu probleme cardiace, însă a dezvăluit abia recent acest aspect, când a fost întrebată de ce nu a acceptat să participe la Survivor. Artista a explicat că nu vrea să se expună vreunui risc pentru bani sau faimă.

‘La Survivor e un pic mai greu. E un concurs în care m-aș adapta foarte repede și aș dori să rămân până la final, doar că, din păcate, anul trecut, nu prea vorbesc eu despre problemele astea, dar, na, dacă tot m-ai întrebat… Am avut niște probleme de sănătate și nu prea îmi mai permit să risc cu nimic. Sper că nu sunt probleme grave. Am avut niște probleme cu inima și sper să nu fie nimic grav. N-aș vrea să risc, mai ales că e umezeală foarte mare acolo, în fine. Mi s-a propus în fiecare an să particip, de către ambele televiziuni.„,’, a dezvăluit Raluka pentru Fantik.ro.

blank