Mariana Moculescu
Showbiz

Motivul pentru care Mariana Moculescu a luat pauză de la OnlyFans: „Am plătit un promo unor americani…”

Motivul pentru care Mariana Moculescu a luat pauză de la OnlyFans. Mariana Moculescu, fosta soție a compozitorului Horia Moculescu, a început, acum ceva vreme, să activeze pe platforma OnlyFans. Aceasta posta conținut provocator pentru adulți și era foarte mulțumită de câștiguri. Recent, a luat o pauză, pentru că a avut o sursă de venit și mai bănoasă. Iată din ce-și câștigă existența, în prezent, Mariana Moculescu și în ce relații este cu fiica ei și fostul soț!

Mariana Moculescu este mai asumată ca niciodată. Soția fostului compozitor Horia Moculescu a început să posteze conținut pentru adulți pe celebra platforma OnlyFans, iar acum are planuri și mai mari. Mariana Moculescu a făcut un business cu reprezentanți din SUA, care i-au promovat imaginile provocatoare de pe OF, ceea ce i-a permis vedetei să ia o binemeritată pauză. Aceasta a declarat că își pregătește revenirea în forță pe platforma OnlyFans cu fotografii și clipuri de calitate și pline de senzualitate. Mariana Moculescu are grijă să se vadă și cu fiica ei, Nidia, și păstrează legătura și cu fostul soț, Horia Moculescu.

Mariana Moculescu

Motivul pentru care Mariana Moculescu a luat pauză de la OnlyFans

Mariana Moculescu a surprins pe mulți, când a declarat că activează pe platforma OnlyFans, unde postează conținut pentru adulți. Fosta soție a lui Horia Moculescu este asumată în tot ceea face. Ea a explicat, recent, că a făcut pllătit o firmă din SUA, pentru a-i promova conținutul de pe OnlyFans, ceea ce i-a adus câștiguri serioase, astfel încât și-a permis să ia o pauză. Moculesca pregătește noi surprize pentru abonații ei, căci nu are de gând să renunțe la O.F.

„OnlyFans-ul a luat o pauză lungă pentru mine. Nu am mai lucrat, deoarece am avut o altă sursă financiară. Începând de astăzi am plătit deja un promo unor americani și încep să întrețin atmosfera pe contul de OF cu fotografii incendiare și video sexy, elaborate si sofisticate. Tot ce e mai bun și mai frumos pentru abonații mei!„, a declarat Mariana Moculescu, pentru Fanatik.

Cum se înțelege Moculesca cu fiica ei și fostul soț

Moculesculeasca este și mama unei fiice, pe nume Nidia, în vârstă de 22 de ani, din mariajul cu compozitorul Horia Moculescu. Relația dintre cele două merge foarte bine. Cât despre fostul soț, Horia Moculescu, în ciuda conflictelor pe care le-au avut, Mariana ține legătura cu el, mai ales că a fost bolnav, îm ultima vreme.

„Nidia este bine, ieșim ocazional la terasă pentru a savura împreună cafea și limonadă de trandafiri. Horia a stat o perioadă în spital din cauza problemelor de sănătate. Am păstrat legătura cu el prin Nidia. Oricum, îi doresc numai bine și mă bucur că și-a revenit total.„, a mai adăugat Mariana Moculescu, pentru aceeași sursă.

Mariana M, despre un potențial partener

Citește și  Gina Pistol a avut mari probleme din cauza operatiei de marire a buzelor

Mariana se declară o femeie mulțumită, care a învățat să aibă grijă de ea. Aceasta spune că viitorul partener ar trebuie să fie un bărbat inteligent, cu un caracter puternic.

„Sunt într-o formă excelentă, mă simt bine cu mine însămi, fac sport, mănânc echilibrat și sănătos. Muncesc și mă simt iubită și prețioasă. Dorm suficient, mă hidratez bine, fac mișcare, mănânc atent… Mă păzesc de tot ce înseamnă poluare fizică, sufletească, spirituală.

Pentru a mă cuceri, un bărbat ar trebui să aibă caracter. Să fie bun, puternic, înțelept, atrăgător. Să fie inteligent emoțional. Să aibă EQ, nu IQ.„, a conchis Mariana Moculescu, pentru sursa citată.

FOTO: Facebook

blank