Showbiz, Stiri

Motivul pentru care Gina Pistol a iertat infidelitatea iubitului

gina_pistol_28_1bddb168a2

Gina Pistol este considerată una dintre cele mai sexy femei din România şi mulţi ar spune că este imposibil ca tocmai ea să fie înşelată. Ei bine, frumoasa blondă susţine însă contrariul.

Mulţi bărbaţi şi-ar dori o femeie ca Gina Pistol, iar faptul că ea a fost înşelată pare greu de crezut pentru miile de admiratori ai frumoasei blonde. Se pare însă că şi c ea care a fost desemnată de mai multe ori cea mai sexy femeie din România a fost victima infidelităţii partenerului de viaţă. Cu toate acestea, fostul iepuraş susţine că a trecut cu vederea acest lucru şi ar putea face asta din nou, dacă iubitul ei ar înşela-o. Totuşi, spune ea, condiţia pentru a putea trece peste infidelitate este ca totul să reprezinte o pură distracţie pentru bărbatul din viaţa ei, nu o relaţie care să implice sentimente.

„Eu am fost înşelată. Nu cred că există bărbatul care să nu înşele. Am iertat pentru că mereu simt nevoia să ofer o a doua şansă. Cred că este important felul cum te înşală. Atunci când iubitul tău caută în altă parte chestii profunde şi sentimente mi se pare grav. Atunci când este vorba doar despre o distracţie între băieţi cred că merge”, a declarat Gina Pistol.