Sport, Stiri

Motivul pentru care a fost dat afara Razvan Lucescu de la Petrolul.

La cateva zile dupa demiterea lui Razvan Lucescu de la Petrolul, au aparut informatii noi, care explica motivele deciziei finantatorului Dan Capra.

-articles_40150_51500

Dan Capră a negat vehement această ipoteză.

“E o minciuna, o tampenie, o prostie. Nici Razvan n-ar putea confirma o asemenea poveste. Sunt datorii la club, dar aceasta poveste cu banii nu e adevarata”, a declarat Capră la sport.ro

Conform GSP, Dan Capră ar fi avut o discuţie aprinsă cu Lucescu.

“Capră i-a cerut lui Răzvan un împrumut pe termen lung de 500.000 de euro, bani cu care să plătească jucătorii, utilităţile, dar şi alte cheltuieli ale echipei. Lucescu nici n-a vrut să audă şi l-a refuzat direct pe Capră, care a făcut un scandal uriaş. L-a ameninţat pe Lucescu că va avea viaţă grea în continuare!”, ar fi spus o persoana care stie ce s-a vorbit, conform sursei citate.

Razvan Lucescu a fost numit miercuri la conducerea tehnica a echipei Skoda Xanthi, in locul lui Sakis Tsiolis. Recent, Razvan Lucescu, 45 de ani, a fost demis de la conducerea tehnica a echipei Petrolul Ploiesti.

El se află la a doua experienta in strainatate ca antrenor, dupa ce a pregatit-o in perioada 2012-2014 pe El Jaish (Qatar).

Fost selectioner al Romaniei, Lucescu a mai antrenat formatiile FC Brasov si Rapid.