Brigitte Pastramă
Showbiz

Motivul pentru care Brigitte Pastramă a făcut închisoare doi ani: „Am ajuns din păgubit, infractoare…”

Brigitte Pastramă a trecut prin momente dificile în urmă cu ceva timp, iar după moartea primului ei soț, a fost condamnată la închisoare. Vedeta a fost păcălită de manager-ul unuia dintre cluburile soțului ei și a petrecut doi ani în spatele gratiilor. Iată ce a povestit bruneta despre momentul în care a ajuns la pușcărie!

Brigitte Pastramă a făcut închisoare la scurt timp după moartea primului ei soț. Vedeta a trecut prin situații dificile, dar a dovedit că este o femeie puternică și curajoasă. Invitată în podcastul În oglindă, Brigitte Sfăt și-a deschis sufletul și a dezvăluit care este motivul pentru care a făcut închisoare.

Brigitte Pastramă

Fosta soție a lui Ilie Năstase a ajuns în spatele gratiilor, iar fiul său a fost crescut de părinții săi. În prezent, Brigitte Pastramă este fericită și trăiește o viață frumoasă alături de Florin Pastramă, soțul ei.

Motivul pentru care Brigitte Pastramă a făcut închisoare doi ani

Brigitte Sfăt se află la a patra căsătorie și se pare că are un mariaj fericit alături de Florin Pastramă. Cu toate astea, în trecut, vedeta a avut parte de momente dificile. După moartea primului ei soț, Brigitte Pastramă a făcut închisoare vreme de 2 ani. După moartea lui Octavian Sfăt, Brigitte a moștenit toate afacerile bărbatului, motiv pentru care managerul unuia dintre cluburi a băgat-o la închisoare. Vedeta a explicat motivul pentru a fost condamnată la închisoare.

„Managerii care se ocupau de acele locuri nu au acceptat să aibă o șefă femeie. Primul lucru, a plecat un manager, la trei săptămâni, pentru că el nu a acceptat să primească indicații de la o femeie.

Manager-ul de la celălalt club m-a furat un miliard și m-a băgat pe mine la pușcărie, pentru recuperare de bani. După ce a furat un miliard, m-a băgat pe mine la pușcărie, adică eu am devenit infractoarea, după ce am fost furată, dar banii nu i-am recuperat’, a declarat Brigitte Pastramă în podcastul În oglindă.

Brigitte Pastramă: „A fugit și m-a băgat el la pușcărie”

La trei luni de la moartea soțului ei, Brigitte Pastramă a fost condamnată la închisoare cu executare. Vedeta nu a putut să-și demonstreze nevinovăția și a recuperat doar o mică parte din suma care i-a fost furată.

„Eu am făcut pușcărie, deoarece am o plângere de la manager-ul clubului unde nu am încasat, de când a murit Tavi, niciun ban. El a încasat toți banii, inclusiv băutura, alcoolul cumpărat de la negru, din vamă, și îl vindea în numele firmei pe care am moștenit-o. În momentul în care l-am întrebat de încasări și cât s-a încasat și am vrut să fac inventarul, a fugit și mi-a făcut plângere mie și am ajuns eu, din păgubit, infractoare (…) Așa am ajuns eu la pușcărie, din cauza manager-ului de la clubul pe care l-am moștenit. Când l-am întrebat de ce nu am încasări și de ce aduc bani de acasă, a plecat și m-a băgat el la pușcărie’, a menționat aceasta.

Brigitte Pastramă a făcut închisoare 2 ani

Brigitte Pastramă a fost acuzată de managerul clubului că aceasta l-ar fi agresat fizic, faptă pe care bruneta a negat-o. Soția lui Florin Pastramă și-a spus povestea și a dezvăluit că a fost închisoare vreme de doi ani.

„Am fost arestată, mi s-a dat drumul, am fost arestată din nou. Mi s-a dat drumul și, după care, a trebuit să mă duc la pușcărie doi ani.Eu de asta am făcut pușcărie, pentru că am fost acuzată că mi-am recuperat 5.000 de euro din banii furați din încasări pe care eu nu le-am văzut niciodată, în clubul pe care îl gestiona unul dintre manageri’, a mai declarat vedeta.

Sursa foto: Facebook

blank