Sport, Stiri

MOTIVUL incredibil pentru care Simona Halep pierde meciuri pe banda rulanda!

Simona Halep trece prin momente dificele. De doua luni a uitat sa mai castige si poarte pierde locul 2 in clasamentul WTA, pentru care a muncit enorm. Exista si explicatii pentru parcusul slab al sportivei care a impresionat lumea in ultimii 2 ani.

61574665

Andreas Hniatiuc este psiholog sportiv si a lucrat cu fotbalistii de la FC National, Sportul Studentesc, Academia Hagi si Viitorul Constanta. Pe langa asta, a fost lector la Scoala Federala de Antrenori si a acordat asistenta pshilogica pentru mai multi sportivi.

“Lucrurile pot fi complexe. Poate fi o cauza de natura medicala, o cadere de natura psihica. Niciun sportiv nu are o ascensiune continua, se mai intampla si momente in care sa piarda. S-a pus foarte multa presiune pe ea, lumea asteapta sa ajunga pe locul unu. Sa nu uitam ca ajuns pe nesimtite pe locul 20, iar abia apoi s-a inceput sa se vorbeasca pe ea, dupa ce inceput sa urce. S-a intrat intr-o rutina, iar acest lucru a inceput sa o macine deoarece isi dorea foarte mult sa ajunga numarul unu. Oricand are nevoie si este recomandat pentru fiecare sportiv. Nu poate decat sa te ajute, e suta la suta un plus. Va fi un avantaj covarsitor daca va avea un psiholog”, a spus Andreas Hniatiuc pentru Ziare.com