International, Stiri

Motivul incredibil pentru care Miley Cyrus îşi scoate limba în poze!

Vedeta se plânge că nu se poate abţine

MTV Video Music Awards Arrivals, New York, America - 25 Aug 2013

Toata lumea s-a obisnuit deja cu gesturile neplacute si copilaresti ale lui Miley, insa nimeni nu a stiut motivul pentru care ea recurge la ele. Intr-un moment de sinceritate, artista a avut curajul de dezvaluie adevarul.

Miley Cyrus a fost invitata zilele trecute in emisiunea jurnalistei Barbara Walters si si-a uimit fanii cu cateva declaratii surprinzatoare, explicand inclusiv motivul pentru care in majoritatea fotografiilor pe care le-a realizat de-a lungul timpului, aceasta prefera sa scoata limba si sa faca gesturi obscene sau pur si simplu nepotrivite.

“Mi-e rusine sa fac fotografii. Asta este adevarul!”, a fost declaratia socanta a cantaretei, cand jurnalista i-a cerut acesteia sa se justifice in fata fanilor pentru pozele ciudate pe care le posteaza pe internet.

“Imi este atat de rusine cand oamenii vor sa faca fotografii cu mine si pur si simplu nu stiu ce sa fac, cum sa zambesc si mi-e mai simplu sa scot limba afara, pentru ca nu stiu ce altceva as putea sa fac“, a completat cantareata, spre surprinderea celor care considerau ca vedetele stiu cum trebuie sa se comporte in fata aparatelor de fotografiat.

 

 

blank