International, Stiri

Motivul HALUCINANT pentru care această femeie, fotomodel, nu-şi poate găsi un iubit

Erica Valentine, o femeie in varsta de 36 de ani din Londra, de profesie fotomodel, nu a mai avut un iubit de mai bine de doi ani de zile.

media_140863382093031400_31969300

Femeia, mama unei fetite in varsta de doi ani, a dezvoltat o fobie bizara. Ii este frica de microbi. Primul lucru pe care il face cand iese la intalnire cu un barbat care o curteaza este sa-l intrebe daca s-a spalat pe dinti. Tinerei ii este teama de ideea ca ar putea lua microbi prin sarut, imbratisari sau daca este tinuta de mana de un iubit. In aceasta situatie, va dati seama care este motivul pentru care barbatii nu o mai cauta dupa prima intlanire, scrie kanald.ro.

In ultimii doi ani de zile a iesit doar cu trei barbati cu care nu a putut lega o prietenie mai profunda din cauza ca nu i-au inteles fobia. Erica Valentine a fost casatorita timp de opt ani, dar ea si sotul ei s-au despartit dupa ce femeia a ramas insarcinata.

“Se intampla ceva in mintea mea cand sunt la intalnire cu un barbat, ceva ce nu pot tine sub control. Nu ma gandesc decat la boli si la bacterii. Stiu ca suna ciudat pentru ceilalti”, a declarat Erica Valentine pentru Daily Mail. Femeia a adaugat ca nu doar potentialii iubiti reprezinta o problema pentru ea. Ii este frica si de aglomeratie, sa mearga cu mijloacele de transport in comun sau sa manace in oras. Din cauza fobiei, nu ii place sa intre in contact cu oamenii.