Showbiz, Stiri

Motivul divortului dintre Diana Dumitrescu si Ducu Ion – un copil

 Daca pare ca a trecut perioada despartirilor si divorturilor din showbiz, iata ca Diana Dumitrescu si Ducu Ion isi spun adio

Motivul divortului dintre Diana Dumitrescu si Ducu IonUn alt cuplu frumos si carismatic cu un viitor frumos in fata si o experienta bogata in spate, actrita Diana Dumitrescu (29) si producatorul Ducu Ion isi spun adio si divorteaza. Daca atunci cand toata lumea credea ca amestecul penibil din showbiz al divorturilor si despartirlor regizate s-a incheiat, cel putin pentru o perioada, din pacate pentru Diana si Ducu divortul este cat se poate de real.

Cei doi sunt impreuna de 6 ani si au doar 4 ani de mariaj si s-au cunoscut in anul 2007 pe platourile de filmare din Buftea. Chiar daca Diana Dumitrescu si Ducu Ion aveau o colaborare foarte frumoasa in plan profesional, din pacate in viata intima se luptau. De multe ori au incercat sa isi salveze relatia, insa cei doi nu se mai intelegeau de multa vreme, nu mai impartaseau aceleasi pasiuni, asa ca au preferat sa nu se mai chinuie si in data de 4 iunie, anul acesta, au depus actele de divort, confirmand acest lucru.

„Da, am depus actele pentru divort.”, a spus Diana Dumitrescu.

Un alt motiv pentru divortul dintre Diana Dumitrescu si Ducu Ion s-ar datora si lipsa unui copil. Acest lucru se presupune pentru ca acum cateva luni de zile Diana a spus ca ii lipseste un copil. Probabil Ducu Ion nu si-a dorit acest lucru, iar cum ceasul biologic al Dianei incepea sa se faca simtit de aici si despartirea lor.

„Ca in orice cuplu, exista si certuri. Imi lipseste doar un copil. Amandoi ni-l dorim foarte mult.”, a mai spus Diana Dumitrescu acum cateva luni.

 

blank