Vladimir Putin
International

Moscova a anunțat chiar acum. Vladimir Putin este grav bolnav

Dezvăluirea momentului despre Vladimir Putin. Starea de sănătate a liderului de la Kremlin ar fi una precară. Informația ar fi fost dată publicității de surse de la Moscova, citate de presa britanică.

Starea de sănătate a lui Vladimir Putin s-ar fi înrăutățit. Mai exact, problemele de sănătate ale președintelui rus Vladimir Putin par să se agraveze, spun surse de la Moscova, citate de presa britanică.

Din februarie, când a ordonat trupelor sale să invadeze Ucraina, au apărut numeroase zvonuri privind problemele de sănătate ale lui Vladimir Putin, dar și potențiale tentative de asasinat – dintre care niciuna nu s-a dovedit până acum a fi corectă.

Dar acum se pare că unele surse apropiate președintelui Rusiei susțin că starea sa de sănătate se agravează.

Putin este grav bolnav, suferă de amețeli și dureri de cap

Potrivit canalului de Telegram General SVR, care ar avea surse la Kremlin, apropiate președintelui rus, acesta este acum „grav bolnav” și suferă de amețeli și dureri de cap.

Sursa citată susține, de asemenea, că Putin a folosit sosii la evenimentele publice pentru a evita suspiciunile privind starea sa de sănătate.

Nu au fost detalii exacte privind evenimentele la care Putin ar fi trimis dubluri, iar o parte dintre cele recente la care ar fi trebuit să participe au fost anulate, a arătat Daily Star.

Boala de care suferă liderul de la Kremlin

Nu s-au oferit dovezi cu privire la exact ce evenimente au folosit duble, mai ales că multe dintre cele recente în care rusul războinic trebuia să apară au fost anulate.

Președintele rus ar suferi de cancer, iar boala „progresează încet” și „pune sub semnul întrebării capacitatea sa de a participa la evenimente mari”, mai spune sursa citată de Daily Star.

Pe lângă cancer, se zvonește că Putin ar suferi și de Parkinson, iar medicii săi ar urma să aibă o întâlnire la începutul anului următor pentru a stabili următorii pași în tratamentul său.

A slăbit 8 kilograme în ultimele luni

Pe de altă parte, în luna octombrie, mai multe surse au susținut că președintele Vladimir Putin a slăbit 8 kilograme în ultima perioadă.

„În ultimele luni, Putin a slăbit opt kilograme, iar cei din anturajul președintelui sunt îngrijorați că slăbiciunea și tusea persistentă care se remarcă în evoluție vor fi considerate de elite ca un semn al deteriorării rapide a sănătății liderului”, mai arată presa internațională, citată anterior.

Acesta a mai afirmat că Putin a fost irascibil din cauza războiului, în special certându-l și apoi tăindu-l pe ministrul Apărării, Serghei Şoigu, la o întâlnire online.

blank