Featured, Showbiz

Au înnebunit salcâmii! Brigitte Năstase: Am fost îndragostită de el! Cătălin Moroșanu: E Baba Cloanța!

După ce Brigitte Năstase i-a mărturisit lui Florin Pastramă că a fost îndrăgostită de Cătălin Moroșanu, sportivul a avut o reacție neașteptată.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a dezvăluit că s-a rugat să câștige o probă, pentru ca Moroșanu să îi facă un masaj erotic.

„El mi-a făcut foarte multe complimente, mi-a zis că sunt -viața lui-..A zis că dacă o să câștig proba de mâncare imi face masaj, dar el știe să facă numai masaje erotice. M-am rugat la Dumnezeu să câștig proba, dar după mi-am dat seama că Dumnezeu nu o să mă ajute, pentru că îmi doream masaj de la un om însurat”, a spus Brigitte.
„Dacă nu mă rănea de atâtea ori nu eram împreună acum. Tu știai foarte bine că eu, de fapt, mă îndrăgostisem de el”, i-a mărturisit Brigitte lui Florin Pastramă la TV.

Cătălin Moroșanu, în schimb, a numit-o Baba Cloanța pe fosta soție a lui Ilie Năstase! Totul s-a petrecut atunci când Florin Pastramă se duela cu Matei Negrescu, iar Brigitte Sfăt a venit să-și susțină logodnicul. Moroșanu nu s-a mai putut abține în acel moment și a răbufnit:

„S-a întors Baba Cloanţa şi eu nu am mai spus nimica. A început imediat să spună: Florin, te iubesc, Florin! Asta are nevoie un bărbat când trage ca armăsarul la hamuri, să vină să îţi zică ţie o voce, Florin, te iubesc! Hai, mă, mă laşi?” a spus acesta.
Florin Pastramă a cerut-o de soție pe Brigitte
O cerință a lui Brigitte ca să spună da a fost ca iubitul ei să se pocăiască și să devină penticostal, lucru pe care Florin Pastramă l-a acceptat imediat.

„Florin Pastramă va trece la penticostali pentru că Brigitte i-a spus clar că ea trebuie să se căsătorească cu el și în fața Domnului, că acelea sunt jurămintele la care ține ea. El a acceptat imediat, ar face orice pentru a o convinge pe Brigitte să fie a lui”, a declarat o sursă pentru ciao.ro.