Showbiz, Stiri

Monica Tatoiu a descoperit metoda prin care fentează bătrânețea!

Nu se operează, ci doar se injectează cu vitamine

Tatoiu (9)

Monica Tatoiu (58 de ani) îşi trăieşte a doua tinereţe şi, spune ea, va avea timp berechet să se distreze, căci va ieşi la pensie. Ca să-şi ascundă vârsta fizică, femeia de afaceri îşi face tratamente de înfrumuseţare pentru care scoate din buzunar mii de euro.

“De câţiva ani îmi fac în fiecare primăvară şi toamnă câte opt şedinţe de tratament la o clinică privată, iar o dată pe lună merg la şedinţe de întreţinere. Nu vreau să îmi fac lifting, nu mă operez, aşa că am recurs la diferite injecţii cu acid hialuronic, colagen şi vitamine, tratamente noninvazive. Mi-am hidratat şi conturat buzele cu acid hialuronic. Pe decolteu şi mâini îmi fac mezoterapie şi laser. La faţă şi la gură îmi fac injectări cu acid hialuronic şi mezoterapie. Chiar dacă am 58 de ani, nu vreau să-mi fac operaţii de lifting, pentru că aceste intervenţii sunt depăşite. Injecţiile sunt cele mai bune, conţin substanţe pe care organismul nostru le produce”, ne-a explicat femeia de afaceri cum încearcă să arate din ce în ce mai bine.

De altfel, Monica Tatoiu îşi trăieşte acum a doua tinereţe, mai ales că fiul ei, Victor, care are 20 de ani, este student în Anglia. Aşa că profită din plin de faptul că au rămas doar ea şi soţul ei acasă.

“Am împlinit 27 de ani de căsnicie şi ne iubim ca în prima zi. Suntem buni prieteni, avem pasiuni comune, iar anul acesta ne-am apucat să ne renovăm şi casa. Mai am un an până la pensie… nu mai vreau să muncesc. Acum merg doar la emisiuni TV. Am muncit 30 de ani, e timpul celor tineri să o facă”, ne-a mai spus femeia de afaceri.

Conform doctorului estetician Bogdan Dimitrie Niculae, o şedinţă de tratament cu acid hialuronic costă până la 300 de euro, contur buze şi hidratare – 300 de euro, o şedinţă de rejuvenare cu laser e 150-200 de euro, iar o şedinţă de mezoterapie, în funcţie de cocktailul de substanţe folosit, ajunge la 200 de euro.

“Mezoterapia e o metodă de tratament ce constă în introducerea în tegument a unui cocktail din vitamine, antioxidanţi, aminoacizi şi acid hialuronic”, ne-a declarat dr. Niculae.