Monica Pop susține că nu exista COVID pe suprafețe
Actualitate, Featured

Monica Pop susține că nu exista COVID pe suprafețe

Monica Pop vine cu un anunţ surprinzătorul, pe contul personal de Facebook, cu privire la faptul că elevii ar putea purta mănuși în timp ce oferă mărțișoare și flori cadrelor didactice.

Răsturnare de situaţie în cazul răspândirii COVID. Monica Pop spune că există studii care au demonstrat că virusul nu există pe suprafeţe.

Răsturnare de situaţie în cazul răspândirii COVID! Monica Pop: Nu există virus pe suprafețe!

”Ucideți suflete!

Studiile arată că nu există virus pe suprafețe! Cum să se ceară să se ofere mărțișoare cu mănuși??!! De ce vreți să stricați sufletul românilor mici și mari, atât de oprimați și așa?

E posibil ca cel care ar trebui să știe cel mai bine asta să solicite aberatia cu mănușile??!! L-au combătut si l-au facut de rușine până și propriii colegi! Pe bună dreptate!! Nu e destul necaz, destulă tristețe in sufletul românilor, trebuie să li se strice sufletul cu orice??!! Să nu se mai poată bucura nimeni de nimic??!! Asta se vrea??!! Cât să mai suporte?! Suflet nu aveți??!! Că așa se pare!”, scrie Monica Pop pe o rețea socială.

Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat 2.096 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore în România după efectuarea a 6.616 teste RT-PCR şi 4.977 de teste rapide antigenice.

Până astăzi, 1 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 804.090 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 741.471 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.096 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 8.334. Dintre acestea, 1.022 sunt internate la ATI.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 6.029.263 de teste RT-PCR și 305.637 de teste rapide antigenice. În ultimele 24 de ore au fost efectuate 6.616 teste RT-PCR (4.431 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 2.185 la cerere) și 4.977 de teste rapide antigenice.

Pe teritoriul României, 40.955 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 12.014 persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 48.932 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 130 de persoane. Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori este calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, la nivelul Municipiului București și al județelor.