Monica Pop, revoltată de situația grea a minerilor
Actualitate, Featured

Monica Pop, revoltată de situația grea a minerilor

Cunoscutul medic Monica Pop se arată impresionat de situaţia minerilor care protestează în subteran de săptămână şi spune că nu este normal ca decidenţii să se poarte aşa cu ei.

„E foarte impresionant ce se întâmplă cu minerii!!!

Monica Pop: Nici cu animalele nu e normal să se poarte decidenții așa!
Nici cu animalele nu e normal să se poarte decidenții așa! E absolut incredibilă starea şi suferința acestor mineri, după ce că au salarii de mizerie, deși îşi pun viața în joc, pentru noi, în fiecare zi! Nu se poate să fie trataţi așa!

Domnilor decidenţi, aţi pierdut şi ultima urmă de omenie??!! Sau n-aţi avut-o niciodată, aţi vrut doar funcții??!!”, a scris dr. Monica Pop, luni seara, pe pagina de Facebook.

Minerii din subteran au luat decizia suspendării protestului din galerii, după ce au intrat în posesia acordului scris şi semnat de ministrul Muncii, de liderii de sindicat şi de administratorul special al Complexului Energetic Hunedoara.

Minerii au suspendat protestul din subteran
Documentul prevede un calendar în trei etape pentru acordarea salariilor întârziate pe ianuarie, a ajutoarelor de încălzire, a tichetelor de masă şi a banilor pentru transportul la muncă.

Astfel, salariile pe ianuarie ar urma să fie plătite pe 25 februarie.

Ei sunt însă gata să continue protestele, pentru a evita repetarea situaţiei care a dus la întârzierea acordării ajutoarelor financiare timp de 11 luni şi la amânarea salariilor pe ianuarie.


blank