Showbiz, Stiri

Monica Iagar a primit de ziua ei un inel de logodna

Monica Iagar a primit un inel cu cristale Swarowski

Monica IagarMonica Iagar, campioana la saritura in inaltime, a implinit recent varsta de 40 de ani. Si-a serbat ziua alaturi de cei mai buni prieteni si a ramas placut suprinsa cand a vazut ca a primit numai cadouri ce o caracterizeaza.  

Le multumesc si tuturor celor care au fost alaturi de mine cu aceasta ocazie si care mi-au dovedit inca o data ca ma apreciaza si ca ma cunosc foarte bine. Faptul ca am primit numai cadouri ce ma caracterizeaza m-a facut sa ma simt intr-adevar speciala. Nu sunt genul de femeie care sa isi ascunda varsta, am schimbat prefixul si asta s-a vazut chiar si pe tortul meu aniversars, in forma de 40.”, a spus Monica.

Insa cel mai frumos cadou pe care l-a primit, un inel de logodna cu cristale Swaroski, a venit din partea iubitului ei, Sorin Marcus.

“Pentru mine acest inel simbolizeaza dragostea pe care Sorin mi-o poarta.Saptamana aceasta mai am un eveniment de sarbatorit, urmeaza ziua de nastere a lui Sorin, si vreau sa il surprind cu un cadou cel putin la fel de impresionant ca cel pe care mi l-a daruit el mie.”, a mai adaugat Monica Iagar. .