Monica Gabor
Monden, Stiri

Monica Gabor vorbeste dupa luni de absenta

Monica Gabor vorbeste dupa luni de absenta 


Monica GaborControversata Monica Gabor desi si-a gasit un nou iubit si este fericita alaturi de el sta cu gandul mereu la Irina, fiica ei, chiar daca presa nu o mai vaneaza ca pe vremuri.

Fericirea ei cu Mr. Pink nu este una absoluta declarand presei ca isi iubeste fiica, vrea sa o sustina financiar, sa fie cu ea cat de des se poate dar Irinel Columbeanu, tatal fiicei lor, dar si judecatorii sunt impotriva deciziei ca fata sa ramana cu mama. A mai declarat ca spera ca legea din Romania sa se modifice in privinta custodiei copiilor in caz de divort sau alte situatii si sa fie in favoarea mamelor. Mai departe asteapta ca Irina sa se faca mai mare si sa traga singura concluziile in privinta intregii situatii negre create de fostul sot.

„[…] Sper ca intr-o zi legea din Romania sa fie corecta si ca femeile sa aiba aceleasi drepturi ca si barbatii. Pentru ca Irina va creste si va intelege intr-o zi totul, nu vreau sa ii fac viata un cosmar si nu vreau sa spun nimic rau despre tatal ei. Orice mama din lume isi iubeste cel mai mult copilul”, a declarat pentru Monica pentru cancan.

 

 

blank