Showbiz

Monica Gabor şi Oana Zăvoranu, actriţe într-un film horror?

Monica Gabor şi Oana Zăvoranu, actriţe într-un film horror?

Monica Gabor şi Oana Zăvoranu, actriţe într-un film horrorMick Davis, regizorul filmului „Modigliani” se pregăteşte să filmeze din nou în România, de data aceasta o producţie horror. Se pare că printre actriţele pe care le va lua în distribuţie se numără şi Monica Gabor cu Oana Zăvoranu.

Monica Gabor ar fi avut deja discuţii cu regizorul pentru a apărea în acest film care-i poate asigura o ascensiune la Hollywood. Gabor a încercat să se apropie cumva de cetatea filmului, dar încă nu a reuşit, chiar dacă s-a împrietenit cu câteva actriţe faimoase sau a pozat alături de copiii lui Michael Jackson. Dar destinul ar putea să o ajute în cele din urmă.

Mick Davis a filmat în România acum 10 ani producţia biografică „Modigliani”, iar acum se pregăteşte de filmul horror, „3:30”, care s-ar turna tot aici, potrivit presei. Se spune că Monica îl cunoaşte pe Mick Davis de mai mulţi ani, regizorul chiar ajutând-o să se adapteze mai uşor în Statele Unite pe vremea când încă era soţia lui Irinel Columbeanu.

Interesant este că pentru noua producţie ar fi luată în calcul şi Oana Zăvoranu. Numai că cele două „dive” au un trecut destul de tensionat şi întâlnirea lor ar putea naşte noi momente nervoase. Poate că regizorul va avea inspiraţia şi va filma cu ele cadre separate.

 

blank