Showbiz, Stiri

Monica Gabor s-a măritat cu «Mr. Pink», dar a uitat cu totul de Irinuca

Fetiţa ar putea suferi un şoc dacă ar afla această veste

monica-irina-columbeanu11

Vestea că Monica Gabor (25 de ani) s-a căsătorit cu iubitul chinez, “Mr. Pink”, n-a ajuns încă la urechile Irinei Columbeanu, fiica de 7 ani a fotomodelului. Aceasta este protejată de tatăl ei, Irinel, dar şi de bonă, de teamă ca nu cumva micuţa să sufere.

monica-gabor-chinez11

Chiar dacă este foarte activă pe contul de socializare, unde postează periodic fotografii şi mesaje pentru fanii ei, se pare că Moni a uitat de fiica sa, Irinuca, pe care nu a mai căutat-o, conform apropiaţilor familiei Columbeanu, de câteva săptămâni şi nici nu a anunţat-o de schimbările din viaţa personală. Aşa se face că micuţa nu a aflat că mama ei poartă din nou verighetă şi nici că ar putea deja să aibă şi un tată vitreg în persoana lui “Mr. Pink”. La fel şi fostul soţ al Monicăi, Irinel, spune că nu ştie nimic despre cea care i-a fost parteneră de viaţă vreme de cinci ani. “Nu ştiu nimic de căsătoria ei. Am aflat şi eu din presă”, a precizat afaceristul, care a recunoscut că nici el nu a mai schimbat o vorbă cu Moni în ultima vreme.

monica-gabor_64_4f8a019b7f

Conform aceloraşi apropiaţi ai familiei, fetiţa este ţinută departe de toate zvonurile care o privesc pe mama ei.

irinel_69_0d92d289e8

“Irinel nu o lasă să se uite la televizor decât la emisiuni pentru copii. Nu îi permite nici bonei să-i spună ce scrie presa despre mama ei, ca să nu sufere. Ea ştie de existenţa lui «Mr. Pink», dar nu şi despre logodnă sau căsătorie. Fetiţa ar putea fi traumatizată dacă ar afla că mama ei are deja altă familie, mai ales că nu a mai căutat-o de ceva vreme şi o vede rar”, a dezvăluit aceeaşi sursă.

 

 

blank