Showbiz, Stiri

Monica Gabor nu-şi revine, îşi plânge în continuare mama

Uite cum cum a pozat… în memoria mamei ei

Monica Gabor

 Monica Gabor este psihic la pământ, după ce şi-a pierdut mama în luna august. Fosta doamnă Columbeanu continuă să-şi plângă părintele pe un site de socializare.

Dacă timp de mai bine de o lună, Moni a pierdut contactul cu fanii de pe Facebook, fosta doamnă Columbeanu a revenit de câteva zile cu mai multe fotografii în care apare îmbrăcată în negru. În cel mai recent – un portret, fosta “scorpie de la Izvorani” poartă tot o ţinută neagră şi bijuterii scumpe, arătând extrem de elegantă.

1383884_531052696976383_2111561106_n

“O inimă de aur a încetat să bată/ Doi ochi strălucitori se odihnesc/ Dumnezeu mi-a rupt inima pentru a dovedi/ Că El ia doar ce este mai bun”, a scris Monica Gabor pe contul ei de Facebook.

monica-gabor-front_02_24ecf6cec8

La o lună de la decesul mamei sale, Veronica Bulai, care a încetat din viaţă după ce un bolovan desprins din munţi i-a zdrobit capul, modelul s-a izolat de toată lumea şi pentru o bună bucată de vreme nu a mai ieşit din apartamentul său din Century City, Los Angeles. Singura persoană pe care o acceptă în casa a cărei chirie se ridică lunar la 14.000 de dolari este iubitul său chinez, “Mr. Pink”, şi uneori profesoara privată de limba engleză. Monica s-a cufundat în muncă, pentru a trece mai uşor peste durerea pricinuită de pierderea mamei sale şi doar “forţată” de iubitul ei, “Mr. Pink”, ea mai iese pe uşă, pentru a ajunge la fabrica acestuia.