Showbiz

Monica Gabor, la cratiță

Monica Gabor este preocupată, mai nou, de bucătărie. Se laudă că știe să prepare tot felul de delicatese.

monica gabor-1Cât timp a stat la Izvorani, cu toate că avea o bucătărie imensă, utilată ca pentru un master-chef, fosta doamnă Columbeanu nu știa, probabil, nici să aprindă aragazul. Acum, lucrurile se pare că s-au mai schimbat.

monica gaborVenită în țară pentru o ședere mai prelungită decât de obicei, Monica vrea să demonstreze că a învățat să gătească și că poate să dea lecții bucătăreselor din întreaga țară. Ea a acceptat invitația lui Dan Silviu Boerescu de a găti într-o emisiune budincă de dovlecel cu ciuperci, una dintre mâncărurile preferate ale fostei scorpii de la Izvorani.

Mai mult decât atât, pentru a demonstra că a căpătat experiență la cratiță, vedeta a declarat că în America gătește în fiecare zi mâncare chinezească tibetană, preparată în Wok și condimentată cu tot felul de mirodenii.

R.E