Showbiz, Stiri

Monica Gabor l-a cunoscut pe tata-socru în China

Relaţia Monicăi Gabor (26 de ani) cu iubitul său chinez, “Mr. Pink” (33 de ani), este din ce în ce mai serioasă. Iar lucrul acesta o dovedeşte faptul că zilele trecute asiaticul şi-a scos iubita la un restaurant, invitat la masa lor fiind nimeni altul decât tatăl lui “Mr. Pink”.

“Mr. Pink”, iubitul chinez al Monicăi Gabor, a fost tot timpul o persoană cât se poate de discretă. Din acest motiv, milionarul asiatic a preferat ca până şi la evenimentele al căror sponsor a fost să stea în umbră.
Mai mult, “Mr. Pink” este la fel de secretos şi cu familia sa, despre care nu-i place să se afle prea multe amănunte “din intimitate”.

Totuşi, după recenta lansare a propriului bar de milkshake- uri, care a avut loc la Shanghai, iubitul lui Moni şi-a luat inima în dinţi şi l-a invitat pe tatăl său la o întâlnire în trei: tată-fiu-iubita fiului. Băcăuanca a aflat de la “socrul” ei o serie de secrete din lumea afacerilor.

Dacă Monica şi-a cunoscut, în sfârşit, “socrul”, “Mr. Pink” nu a avut ocazia să-l întâlnească pe tatăl iubitei lui, Emil Gabor.

Chinezul a avut de câteva ori intenţia de a veni în România şi de a merge la Bacău, acolo unde locuieşte familia lui Monica, dar de fiecare dată a intervenit câte ceva şi asiaticul a fost nevoit să-şi contramandeze vizita.

Moni i-a arătat totuşi lui “Mr. Pink” fotografii cu tatăl şi cu sora ei mai mare, Alina Gabor. În schimb, “Mr. Pink” a avut ocazia să o cunoască pe Veronica Bulai, mama româncei, în timp ce aceasta se afla în America.

S-a împrietenit cu Paris Hilton

Paris Hilton şi Zendaya, două vedete de calibru din SUA, au încasat onorarii impresionante – câte 300.000 de dolari – ca să fie prezente la deschiderea barului Millions of Milkshakes din Shanghai.
Cot la cot cu ele a stat şi Monica noastră, pe care iubitul ei, “Mr. Pink”, a numit-o director general al noului proiect. În plus, românca este şi imaginea noii băuturi lansate în China de “Mr. Pink”, lucru pentru care a încasat în jur de 50.000 de dolari.

Atât Monica, cât şi Paris Hilton şi-au pus ieri poze împreună pe conturile de Facebook, semn că s-au înţeles bine la evenimentul din Shanghai.