Showbiz, Stiri

Monica Gabor are interzicere în hotel cu Irinel.

Invitată de Irinel Columbeanu pe litoralul românesc, pentru a-şi petrece concediul alături de fiica lor, Irinuca, Monica Gabor caută disperată soluţii pentru a “împăca şi capra, şi varza”. Nu de alta, dar Mr Pink a luat foc când a aflat ce propunere indecentă a primit iubita lui de la fostul ei soţ.

Monica a ratat deja şansa de a-şi petrece toată luna iulie, când avea dreptul legal, stabilit de instanţă, cu fiica sa, Irina, pe care nu a mai văzut-o de aproximativ un an.

Ea nu a putut veni în ţară în această perioadă, programânduşi vizita în România abia în august, când va organiza şi parastasul de un an pentru mama sa, care şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident.

Moni îşi doreşte ca atunci să stea cât mai mult timp şi cu Irinuca, dar depinde şi de aprobarea fostului său soţ. Iri a invitat-o la un resort din Mamaia-Năvodari, pentru a putea sta cu fata ei, numai că iubitul său chinez, Mr Pink, nu doreşte sub nici o formă ca domnişoara Gabor să petreacă prea mult timp în preajma lui Irinel Columbeanu, pe care îl consideră, în continuare, un rival de temut.

Dată fiind situaţia, Moni caută acum soluţii pentru a-i împăca pe toţi. Ea crede că cel mai inteligent este să se vadă cu Irina în Capitală, pe teren neutru, dacă se poate, ori într-o altă vacanţă, tot în ţară, dar fără Irinel.

blank