Showbiz

Monica Gabor este tratata ca o purcea rasfatata, declara Ion Columbeanu

Tatal fostului sot al Monicai Gabor nici nu este interesat de faptul ca aceasta este in tara. Ion Columbeanu o considera o purcea rasfatata

Monica GaborMonica Gabor nu a ajuns bine in tara ca deja este atacata. Fostul sot, Irinel Columbeanu o executa silit pentru plata pensiei alimentare retroactive a fiicei lor, iar fostul sot al acesteia, o ataca prin presa.

 

Tatal omului de afaceri Irinel Columbeanu, Ion Columbeanu a spus ca stie faptul ca Monica Gabor este in tara. Acesta a spus ca fiica ei, Irina nici macar nu este interesata de mama ei si ca este foarte suparata pe ea. Mai mult decat atat, Ion Columbeanu a descris-o pe Monica drept o purcea rasfatata, care s-a urcat si ea in copac iar acum se crede regina.

 

Pe de alta parte, este foarte posibil ca Irina, fetita Monicai, sa fie suparata pe intreaga situatie, atata vreme cat mama ei se distreaza prin SUA cu un chinez milionar si pe ea o mai viziteaza cand mai trebuie sa intre in atentia publicului. Totusi Ion Columbeanu nu prea este interesat de prezenta sau stirile despre fosta lui nora, acum dansul este ingrijorat mai mult de afacerea lui.

 

„Stiu ca Monica a venit in tara, dar nu ma intereseaza. Irina nici nu a vrut sa auda de ea, e foarte suparata pe ea. Nu stiu ce face in America, probabil chinezul e de paravan. Cred ca ea face tot ce facea si pe la Bacau. Monica e ca purceaua care s-a urcat in copac si se crede regina.”, a spus Ion Columbeanu.