Showbiz, Stiri

Monica Gabor, din nou în rochia de mireasă

“Încă mai cred în poveşti!”

 Monica (9)

Vedeta şi-a şocat fanii după ce a postat pe internet o fotografie în care apare îmbrăcată în rochie de mireasă pe pagina sa de pe un site de socializare. Cu părul lăsat pe spate, Monica Gabor este îmbrăcată într-o superbă rochie albă de mireasă, care îi vine perfect.

“Eu încă mai cred în poveşti… Fie ca toţi să ne îndeplinim dorinţele. Care este dorinţa voastră cea mai mare?”, i-a întrebat Monica Gabor pe cei care îi urmăresc activitatea pe internet.

Monica (2)

Imaginea i-a şocat pe fanii vedetei, care imediat au întrebat-o dacă se pregăteşte de măritiş, având în vedere relaţia pe care o are în America cu chinezul Mr. Pink. “Te-ai căsătorit?” “E doar o şedinţă foto?” şi “Îţi doresc să fii mireasă!” – i-au scris fanii.

Monica Gabor a îmbrăcat rochia de mireasă în iulie 2006, când s-a căsătorit cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi, care au divorţat în anul 2011, au împreună o fetiţă pe nume Irinuca.

Vedeta s-a mutat de multă vreme în America, unde trăieşte o poveste de dragoste cu omul de afaceri chinez cunoscut sub numele de Mr. Pink.