Showbiz, Stiri

Monica Gabor, chemată la tribunal

Mărturia vedetei, cerută în instanță de un inculpat în „Dosarul Damaschin”

Monica Gabor

Monica Gabor a fost chemată în instanță de către un inculpat într-un caz penal pentru trafic de persoane, cunoscut în media sub denumirea de ‘Dosarul Dinu Damaschin”.

Condamnat într-o primă instanță de către magistrați ai Tribunalului Județean Bacău la 10 ani de închisoare, Eugen Mereuță speră că la judecarea recursului să beneficieze de ajutorul declarațiilor Monicăi Gabor.

„Am fost acuzat ca aș fi fost ‘călăul” Monicăi Gabor Columbeanu și al altor 15 fete. Că am traficat, împreună cu Dinu Damaschin, 16 femei, printre care și Monica Columbeanu. Unele au dat declarații la Parchet împotriva mea, dar apoi, în instanță, au spus că nici nu mă cunosc. Procurorii nu au probe împotriva mea. În telefonul meu nu s-au găsit numere ale fetelor, nu am vorbit cu niciuna. Două dintre fete spun, totuși, că Monica lucra în apartamentele mele, locuințe care nici măcar nu sunt ale mele. De aceea vreau ca Monica Columbeanu să vina în instanță, ca martor în apărarea mea, să infirme aceste acuzații, să spună adevărul. Am cerut și la Tribunal să fie chemata Monica, dar mi s-a respins, pe motiv ca declarația ei nu este relevantă. Monica a dat declarație doar la Parchet și numai legat de cazul Doru Damaschin, la mine nu s-a referit”, și-a susținut intenția Eugen Mereuță într-o conferință de presă organizată într-o cafenea din Bacău.

Mereuță speră că instanța Curții de Apel care îi va judeca recursul îi va accepta ,,cel mai important martor”, în opinia sa, Monica Gabor.

 

 

blank