Showbiz, Stiri

Monica Gabor, aproape de depresie în America

Se pare că nici la parastas vedeta nu va veni în ţară, dar ţine doliu în SUA plângând încă după dispariţia mamei sale

61375553

 Odată cu decesul mamei sale pentru Monica Gabor (24 de ani) viaţa s-a schimbat radical. Fotomodelul şi-a pierdut veselia de altădată, a renunţat la diversele recepţii, precum şi la ieşirile cu prietenele sale din America şi petrece mai tot timpul închisă în casă, în compania iubitului său, “Mr. Pink”, ori la fabrica unde se produce băutura energizantă a chinezului.

De altfel, singurul pe care îl acceptă în preajma ei e “Mr. Pink”, milionarul chinez cu care se iubește de peste doi ani.

pink2

La o lună de la decesul mamei sale, Veronica Bulai, modelul s-a izolat de toată lumea şi preferă să stea închisă în apartamentul său din Century City, Los Angeles. Singura persoană pe care o acceptă în casă este iubitul său chinez, “Mr. Pink”, şi uneori profesoara privată de limba engleză.

pink4

Monica a renunţat totodată şi la recepţii, precum şi la ieşirile cu prietenele sale la cumpărături. Ea s-a cufundat în muncă, pentru a trece mai uşor peste durerea pricinuită de pierderea mamei sale şi doar “forţată” de iubitul ei, “Mr. Pink”, ea mai iese pe uşă ca să ajungă la fabrica acestuia.

pink1

 “După înmormântarea mamei, Monica a preferat să se întoarcă în America tocmai pentru a avea mai multă linişte şi a nu mai fi hărţuită şi urmărită de paparazzi. Aşa a procedat şi după ce a fost nevoită să renunţe la fetiţa sa în favoarea lui Irinel Columbeanu. Cum însă ea a început să fie cunoscută şi în America, dată fiind legătura sa cu milionarul «Mr. Pink», Monica şi-a luat măsuri de precauţie şi în Los Angeles. A renunţat la ieşirile publice sau la întâlnirile cu prietenele, s-a izolat cam de toată lumea, foarte rar ia legătura cu amicele sale şi preferă să stea mai mult închisă în casă”, a mărturisit o persoană apropiată vedetei. Luni va fi organizat, în Bacău, parastasul de 40 de zile al mamei sale. (I.G.)