Monica Bîrlădeanu
Showbiz

Monica Bîrlădeanu, surpriză pentru Valeriu Gheorghiță. S-a ocupat singură de tot

Monica Bîrlădeanu a povestit cum a fost primul Valentine’s Day alături de Valeriu Gheorghiță. Actrița a recunoscut că ziua de 14 februarie nu însemna nimic pentru ea atunci când era singură.

Monica Bîrlădeanu și medicul Valeriu Gheorghiță formează un cuplu de mai bine de un an. Cei doi au sărbătorit împreună primul Valentine’s day, iar actrița s-a asigurat să arate spectaculos. Ea a recunoscut că nu îi păsa de această sărbătoare atunci când era singură și că stătea acasă în pijama.

Anul acesta, actrița a ales o ținută spectaculoasă pentru a bea un vin cu iubitul ei, Valeriu Gheorghiță. Ea a spus că sărbătorește iubirea în fiecare zi și relația pe care o are cu fostul coordonator al campaniei de vaccinare anti-Covid.

Monica Bîrlădeanu, Valentine’s day cu Valeriu Gheorghiță

„Am trecut prin diverse faze în legătură cu Valentine’s day: am ignorat total această zi când nu eram într-un cuplu, am sărbatorit-o în haine de casă uneori cu un film bun, alteori uitam complet de ea dacă eram plecată prin vreun retreat unde pierdeai noțiunea timpului.Azi sunt în faza în care onorez orice oportunitate să sărbătoresc iubirea, așa că îmi pun un top spectaculos și bijuteriile favorite doar ca să ciocnesc un pahar de vin roșu la o cină în oraș”, a spus Monica Bîrlădeanu pe Instagram.

Monica Bîrlădeanu iubește din nou

Monica Bîrlădeanu

Anul trecut, actrița și Valeriu Gheorghiță au fost surprinși într-un jacuzzi, la un hotel de lux din Bulgaria. La scurt timp, Aprilia Ivănescu, PR-ul Monicăi Bîrlădeanu, a confirmat că aceasta are o relație cu medicul și că este divorțat.

A recunoscut tot

Actrița a declarat că nu are o relație ascunsă cu Valeriu Gheorghiță, dar că preferă să își țină viața privată departe de lumina reflectoarelor. Ea a mai spus că acesta este singur și că nu a stricat căsnicia nimănui, așa cum s-a zvonit.

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață este un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez“, a scris ea.

„Da, au o relație, dar Valeriu Gheorghiță e un bărbat divorțat de ceva vreme. Nu înțeleg de unde atâta vâlvă. Monica nu vorbește niciodată despre viața personală de principiu și nici acum n-o s-o facă“, a spus Aprilia Ivănescu.

blank