Monica Bârlădeanu
Showbiz

Monica Bârlădeanu, test pentru Valeriu Gheorghiță. Răspunsul doctorului

Monica Bârlădeanu a transmis un mesaj tranșant legat de relațiile amoroase. Gestul actriței a stârnit numeroase reacții în mediul online. De altfel, răspunsul partenerului ei de viață nu a întârziat să apară.

Monica Bârlădeanu, mesaj tranșant legat de relațiile amoroase

Actrița Monica Bârlădeanu trăiește o poveste de dragoste cu medicul Valeriu Gheorghiță. Cei doi își țin relația departe de ochii lumii și nu prea apar împreună la evenimente. Din acest motiv, în spațiul public au apărut numeroase speculații legate de legătura lor.

Monica Bârlădeanu

Acestea au fost alimentate și de cel mai recent mesaj postat de Monica Bârlădeanu. Aceasta a vorbit despre eforturile pe care ambii parteneri ar trebui să le facă în cuplu.

Speculații legate de separare

Monica Bârlădeanu a precizat că darul fiecărui om pentru persoana iubită ar trebui să fie timpul său. Mai mult, lucrurile materiale nu reprezintă cel mai valoros aspect în cuplu.

„Cel mai valoros lucru pe care poți să-l dăruiești cuiva nu este un lucru material. E timpul tău. E atenția ta, căldura și înțelegerea ta. …și atunci când cineva îți dăruiește timpul lui, dăruiește și tu mai departe o mică parte dintr-al tău cuiva care poate are nevoie și își poartă suferință în tăcere. Love”, a transmis Monica Bîrlădeanu.

Alături de mesaj, acesta a publicat și o imagine. Vizibil emoționată, aceasta a reușit să stârnească interesul și curiozitatea fanilor. În timp ce unii au întrebat-o dacă s-a despărțit de iubit, alții i-au transmis complimente și încurajări.

Monica Bârlădeanu

Răspunsul primit de Monica Bârlădeanu

După un astfel de mesaj, iubitul actriței a avut și o reacție. Medicul Valeriu Gheorghiță a adăugat un comentariu cu trei inimi la postarea Monicăi. Valeriu Gheorghiță coordonat Campania Naționale de Vaccinare anti-COVID-19. În prezent, iubitul actriței lucrează în echipa medicală a Serviciului Român de Informații.

La scurt timp după ce au fost surprinși împreună, actrița a ținut să facă precizări legate de partenerul ei. Aceasta a precizat că medicul nu este căsătorit, punând capăt speculațiilor legate de acest context.

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățisez tare!”, spunea actrița.

blank