Showbiz, Stiri

Monica Barladeanu, infasurata in steagul Americii si fara lenjerie intima!

Pe 4 iulie, Monica Barladeanu a facut un gest extrem. fara lenjerie intima, actrita s-a infasurat in steagul Americii si a postat imaginea pe un cont de socializare.

Monica Barladeanu, una dintre cele mai decente aparitii din showbiz, a socat cu noua aparitie pe un cont de socializare. Actrita a postat o imagine, in care apare fara lenjerie intima si infasurata doar in steagul Americii. “Infasurati un steag in jurul vostru, de 4 iulie!”, a fost mesajul transmis de aceasta fanilor.

Actrita a facut gestul extrem pe 4 iulie, de Ziua Americii, tinand neaparat sa sarbatoreasca aceasta zi, intr-un mod cu totul deosebit si neobisnuit pentru ea.

Locuieste de 10 ani in SUA

Cand era mica, Monica Barladeanu visa sa ajunga avocata. A urmat cursurile Facultatii de Drept si, in paralel, a lucrat ca ospatarita, pentru a se putea intretine. Viata ei avea sa se schimbe in cel de-al treilea an de facultate, cand a fost chemata la o auditie pentru postul B1 TV. Astfel si-a lansat cariera in televiziune, prezentand emisiunea “La strada”.In 2004, a plecat in Los Angeles pentru a lua lectii de actorie. A ramas peste Ocean, jucand in mai multe filme hollywoodiene, precum “Living&Dying”, “Second in Command”, “The Hunting Party” sau “Caved In”, dar si intr-un episod din celebrul serial “Lost: Naufragiatii”.