Showbiz

Monica Bârlădeanu, cu maşină americană, dar cu cardul gol?

Ce poate fi mai trist pentru o femeie decât să „poftească” la o bluziţă şi să nu aibă bani să şi-o cumpere? Monica Bârlădeanu a păţit una ca asta chiar ieri, când cardul gol i-a stricat definitiv ziua, scrie Click!.
Proaspăt întoarsă de la filmările emisiunii ”Ferma vedetelor”, care au avut loc pe un domeniu secret din judeţul Sibiu, prezentatoarea Monica Bârlădeanu (38 de ani) a simţit nevoia să-şi facă şi ea poftele şi să se destreseze după cele trei luni de muncă. Bineînţeles, terapia prin shopping funcţionează de fiecare dată, aşa că frumoasa moldoveancă nu a făcut rabat.

blank
Fotoreporterii Click! au surprins-o pe ieşeancă la cumpărături în zona Floreasca, iar apariţia ei a fost surprinzătoare, emanând un aer american. Blugi bărbăteşti, o bluză fistichie pe un umăr, cu aripi de îngeri pe spate, geantă cu franjuri din piele maro asortată la papuci cu talpă groasă. Fardată şi coafată lejer, bruneta a intrat într-un magazin cochet. S-a uitat la haine şi a pus ochii pe o bluză pe care a vrut să o cumpere. La casă însă, ea a avut parte de cel mai mare ghinion care i se poate întâmpla unei doamne. Vânzătoarea i-a spus că plata nu se poate efectua, aşa că, uimită de situaţie, Monica a dat fuga la primul bancomat ca să-şi verifice finanţele. Şi acolo acelaşi răspuns: fonduri insuficiente! Probabil nu-i intrase salariul de la PRO TV sau nimerise cardul greşit. 

blank
Supărată de situaţie, Bârlădeanu a luat-o tiptil pe străduţe, a butonat întruna telefonul, apoi s-a urcat în maşina ei, un Cadillac adus din America şi înscris în România. Nu a mai staţionat nicăieri, ci a luat direcţia spre casă. Evident, fără nici o plasă de cumpărături. 

blank
De când s-a despărţit de Bobby Păunescu, a cărui avere era estimată la 200 de milioane de euro, Monica nu şi-a mai găsit liniştea lângă un alt bărbat. Se pare că ar fi avut o idilă cu medicul ei estetician, Renert Gad, însă de mai bine de patru ani este o burlăciţă convinsă.
Face bijuterii de argint și le vinde
blank
Pe lângă teatru, Monica Bârlădeanu mai are o pasiune: bijuteriile. Dacă odinioară le cumpăra, iată că acum a ajuns să le producă ea însăși. Totul a început ca un hobby. Interesată de acest domeniu, Monica Bârlădeanu și-a cumpărat toate ustensilele necesare, apoi a improvizat un mic atelier în locuința ei din Los Angeles. A început să creeze primele bijuterii din argint, apoi hobby-ul s-a transformat în afacere. A lansat linia de bijuterii Mooncast, cu piese create și lucrate manual în argint. În magazinul deschis de curând în Dorobanți se regăsesc bijuterii precum: inele, cercei și brățări, care se vând la prețuri între 450 de lei şi 1.200 de lei. 
8 ani s-a iubit cu Bobby Păunescu
Monica Elena Bârlădeanu, cunoscută şi sub numele americanizat Monica Dean, a debutat ca model. Ieșeanca l-a întâlnit pe Bobby Păunescu în 2004, iar de atunci a cunoscut adevăratul succes pe plan profesional. A fost prezentatoarea unei emsiuni la B1 TV – postul deținut de Păunescu. În 2012, după opt ani de iubire, cei doi s-au despărțit, însă au mai colaborat la anumite proiecte. Până-n 2013, când afaceristul a întâlnit-o pe Alice Peneacă și s-a însurat.

blank