Showbiz, Stiri

Monica Anghel a făcut un scandal monstru în culisele emisiunii „Te cunosc de undeva”!

Monica s-ar fi certat cu Delia, înlocuită din juriul formatului

Monica

Odata cu noul sezon “Te cunosc de undeva” au inceput si scandalurile. Si acestea au pornit de cand s-au anunta noii jurati, mai exact, Pepe, Delia si Monica Anghel le-au luat locul Andreei Balan, Ozanei Barabancea si lui Aurelian Temisan.

Delia

Din cauza noilor jurati s-a creat mare zarva, iar telespectatorii au cerut sa fie adusi vechii jurati ai concursului. A urmat apoi o perioada de “liniste”, asta pana cand Horia Brenciu a parasit gradina PRO-ului si a semnat contract cu Antenele. Brenciu va face parte din noul juriu al show-ului “Te cunosc de undeva”, in locul Deliei care a fost… pusa pe bara. Cea care l-a propus pe Brenciu ca jurat a fost nimeni alta decat Monica Anghel, informatie care a ajuns si la urechile Deliei. De aici a inceput nebunia! Delia, fiind foc si para pe Monica, a “invitat-o” la o discutie cu scantei. Zilele trecute, cele doua au avut o disputa, in culise, in care cele doua s-au cam certat.

echipa

 “Delia s-a certat ingrozitor  cu Monica Anghel. I-a reprosat ca a lucrat-o pe la spate si ca nu e frumos sa faca asa ceva, mai ales o cantareata care are totusi un statut. Delia era suparata ca Monica l-a propus pe Brenciu il locul ei. S-au certat. Iar Monica e si ea cu gura mare… va dati seama ce a iesit acolo. Delia era suparata si pentru faptul ca, atunci cand si-a negociat contractul pentru “Te cunosc de undeva” a cerut o suma destul de mare, iar cei de la Antena nu i-au dat. Dar ea a acceptat sa fie in juriu si pe o suma mai mica, iar acum s-a trezit ca au dat-o afara. Filmarile cu noul jurat, Horia Brenciu, au inceput”, ar fi dezvaluit surse implicate in proiect pentru presa mondenă.

blank