Restaurantul deschis cu soţul său s-a dus pe apa sâmbetei
Clienţii nu s-au înghesuit să treacă pragul localului, aşa că, în doar câteva luni, business-ul cântăreţei s-a dus de râpă.
A vrut mai mulţi bani şi şi-a deschis restaurant în Bucureşti, însă după doar câteva luni, Monica Anghel a pus lacătul. Nici numele ei şi nici bucatele nu au ajutat-o să strângă clienţi. Pentru că era în pierdere, solista a rămas la prima dragoste: muzica.
Şi-a dorit foarte mult ca pe lângă cântăreaţă, să fie şi afaceristă, aşa că Monica Anghel şi-a făcut propriul business. Solista s-a asociat cu soţul ei, Bogdan Miu, dar şi cu o verişoară de-a sa şi împreună au deschis, la începutul acestui an, un restaurant cu specific italienesc, „Il Giardino Segreto”, chiar în incinta hotelului de trei stele Prince Park Residence, din zona Pieţei George Coşbuc.

Au fost însă nevoiți să închidă lacătul după doar câteva luni. Afacerea a început să șchiopăteze, iar clienții erau tot mai puțini. Ca să evite discuţiile tot mai dese, Monica şi soţul au dat altcuiva restaurantul. Au preferat liniştea familiei în locul banilor”, a povestit o sursă din preajma celor doi.