Momentul în care două femei cad de pe un leagăn, pe marginea unei prăpăstii de peste 1.900 de metri din Rusia a fost filmat. Cele două se aflau deasupra canionului Sulak, din Dagestan.

Momentul în care două femei au căzut din leagăn după ce s-a rupt lantueile. Norocul lor a fost că scaunul s-a răsturnat în momentul în care se îndrepta spre marginea stâncii, iar viața le-a fost salvată de o porțiune mică de lemn situată pe marginea abisului, împiedicând astfel căderea în gol.

„Fetele s-au speriat și au suferit zgârieturi, dar niciuna dintre ele nu are răni grave. Este îngrozitor să ne imaginăm ce s-ar fi putut întâmpla dacă ar fi căzut atunci când leagănul era deasupra prăpastiei„, a spus o sursă pentru ziarul Komsomolskaya Pravda, preluat de Daily Mail. „Este îngrozitor să ne imaginăm ce s-ar fi putut întâmpla dacă lanţul s-ar fi rupt când leagănul era la o înălțime maximă”.

Defileul Sulak este mai adânc decât Marele Canion din SUA, fiind descris drept cel mai adânc canion din Europa.

Ministerul Turismului din Dagestan a declarat că leagănul nu respecta standardele de siguranță. „Agențiile de aplicare a legii și alte servicii efectuează deja verificări pentru a se asigura că nimic nu amenință viețile și sănătatea oamenilor”, au mai transmis autorităţile.