Ruși
International

Momentul în care soldații ruși lansează un atac cu rachete asupra satului Lozovaia din regiunea Harkov

Ocupanții ruși au lansat un atac cu rachete asupra satului Lozovaia din regiunea Harkov. Momentul exploziei a fost surprins de camere.

Înregistrarea video în care se arată cum armata rusă lansează un atac cu rachete asupra satului Lozovoia a fost publicat de purtătorul de cuvânt al Administrației Regionale Civil-Militare Odessa, Serghei Bratchuk, pe Telegram.

Rușii bombardează Casele de Cultură

Potrivit acestuia, rușii au distrus o Casa de Cultură din satul Lozovaia, spunând că au „lichidat un obiectiv militar„.

În același timp, Bratchuk a spus că rușii răspândesc un fals că un arsenal militar ar fi fost distrus în Lozovaya.

„Acum câteva ore, Rusi au lansat un atac cu rachetă asupra localității Lozovaia din regiunea Harkov. Racheta a lovit infrastructura civilă, și anume Palatul Culturii, care nu reprezintă nicio amenințare sau pericol.

În consecință, pentru a-și justifica gafă mizerabilă, rușii au lansat un nou FAKE, conform сăruia au lovit într-un obiectiv strategic”, a explicat Bratchuk.

„Regiunea Harkiv. Satul Lozovaya. Atacul cu rachete rusești asupra Casei de Cultură recent reconstruită. Șapte victime, inclusiv un copil de 11 ani. Ocupanții au identificat cultura, educația și umanitatea drept dușmani. Ce este în capul oamenilor care aleg astfel de ţinte? Un rău absolut, o prostie absolută”, a declarat Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei.