Dorian Popa
Showbiz

Momente tensionate pentru Dorian Popa. A trăit spaima vieții lui, în plină stradă

Dorian Popa a trăit spaima vieții lui. Unul dintre bolizii lui de lux s-a blocat în mijlocul drumului și nu l-a mai putut deschide. Vorbim despre o mașină care valorează peste 100.000 de euro și pe care o deschidea din aplicație.

Doar că aplicația s-a blocat și mașina nu a mai putut fi deschisă. Cheile erau în seiful care era în mașină, astfel încât nu avea cum să aibă acces la ele.

Prima tentativă de a o deschide a fost aceea de a instala aplicația pe un alt telefon. Zis și făcut, doar că mașina lui Dorian Popa tot închisă a rămas pentru că aplicația era blocată.

Drept urmare, Dorian Popa s-a văzut nevoit să sune la reprezentanță pentru că nu a dorit să spargă geamul să aibă acces la chei. După ce au venit cei de la reprezentanță la câteva minute, aplicația s-a deblocat și au reușit să deschidă mașina fără să fie nevoie să spargă geamul. Cert este că după această peripeție, Dorian Popa a precizat că niciodată nu mai pleacă fără cheile fizice ale mașinii, pentru că tehnologia nu e mereu cea mai sigură variantă.

Dorian este proprietarul a mai multor bolizi de lux

Dorian Popa este proprietarul a trei mașini de lux. Una dintre ele este un Lamborghini pe care vedeta a achiziționat-o după ce a fost la fabrica din Italia. Acolo a negociat cum va arăta mașina lui, până la ultimul detaliul. Având în vedere că era prima mașină de acest gen pe care vloggerul și-a cumpărat-o a fost extrem de atent cu toate detaliile și finisajele. De altfel, lui Dorian Popa îi plac bolizii de lux mai ales că spune el a muncit din greu pentru ei și este mândru de toate realizările sale. În acest moment, Dorian Popa nu este doar show-man și cântăreț, el are mai multe afaceri. Una dintre ele este în zona imobiliară unde se pare că îi merge foarte bine, iar cealaltă este cea de creator de conținut de unde îi vin venituri frumușele.

blank